Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetnék helyesebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék helyesebb, hogy a nőknek bejöjjek?

Figyelt kérdés
Már volt barátnőm, még mielőtt valaki le szűzezne. :) De nem vagyok az a jópasi típus. Mivel lehetnék az?
2013. máj. 2. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
zselézd a hajad, gyúrjál, öltözz divatosan, sexysen
2013. máj. 2. 21:51
 2/9 anonim ***** válasza:
ja és ne borotválkozz, vagyis növessz borostát
 3/9 anonim ***** válasza:
Attól még hogy volt barátnőd lehetsz szűz, te kis szűz :D De am a pont az előzőnél. Na meg a kisugárzás amire még adhatsz.
 4/9 A kérdező kommentje:
Volt pár barátnőm hármas. Nem sok. De szeretnék nőzni.
2013. máj. 2. 21:52
 5/9 anonim ***** válasza:
1 frizura else hiszed mennyit változtathat az arcodon jó vagy rossz irányba, szóval azt is megpróbálhatod.
2013. máj. 2. 21:55
 6/9 anonim ***** válasza:

ja, főleg a kisugárzás. Persze gyúrj/edz meg ilyenek, de lényegében ez tényleg a férfias kisugárzáson múlik.

Végül is miután már mit tudom én hány férfitől halottam hogy egy férfinek nem szépnek kell lenni,, hát na persze ez nem egyenlő az ápolatlansággal, én is azt hittem a külső üt mindent de nem, kivétel persze ha olyan tested van mint egy görög istennek, az biztos dob rajtad egy nagyot

De úgy nagy lényegében nem ezen múlik. Őszintén körbe nézel az utcán, köki terminál, Árkád, akárhol, bárhol, valamerre biztos láthatsz tök vézna, nyomott pofájú, hülye hajú, hülye képű fiúkat,férfiakat csajjal. Persze értem, én is amondó vagyok hogy ááh na jó de akkor is külső meg minden, de hiába mert nincs így.

Ha csak a munkahelyem nézem, ott is van egy 30-as csávó, hát semmi extra, felesége van, de ez kb még 100 másik emberre elmondható ott. Meg úgy bárhol egyáltalán. Csak gondolom könnyebb magyarázni, hogy óóh hát csak a külsőm számít, amúgy én tök király vagyok csak épp nem nézek ki elég jól.

Nah, szóval kisugárzás

2013. máj. 2. 22:02
 7/9 A kérdező kommentje:

Elég erős személyiség vagyok, amolyan kíméletlen őszinte. Ez a gond nem?

Kisugárzás. Elég magas is vagyok, van kiállásom. Nem mondanám rossznak a kisugárzásom. De a képem nem jön be valamiért.

2013. máj. 2. 22:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Akkor meg a személyiségeden csiszolj, ja és továbbra is áll a gyúrj meg jó style
2013. máj. 2. 22:19
 9/9 A kérdező kommentje:
Az a gond, nincs pénzem személyiség trénerhez járni :D
2013. máj. 2. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!