Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy nőt soha nem szabad ütni, de ri**ncot (pl. : megcsalt) üthetünk, mert az nem nő?
#40 rendszertanilag igen :("
Az ilyen agresszív bunkóknak gyakran két Y kromoszómája van. Úgy szerintem már határeset :-P
"35-nek: Szóval szerinted feltétlen meg kell valahogy bosszulni,hogy a nő megcsalja a pasiját.Na és akkor fordítva mi is van.Szerintem épp annyi pasi (ha nem több) csalja a nőjét,feleségét,de nem hiszem,hogy egy nő is ennyire megverne egy férfit."
Szerintem senki ne ússzon csak úgy meg ilyesmiket, hogy aztán nyugodtan röhögjön a markába.
"Itt az a megoldás,hogy esetleg szavakkal elmondja,mit gondol most róla,aztán véget vet a kapcsolatnak,de semmi esetre sem megveri,és szerintem egy pofon sem fér bele,én legalább is tuti visszaadnám.A lényeg,nem kell verekedni."
AZ szép dolog lenne, ha szavakkal mindig el lehetne érni azt a hatást, hogy elgondolkozzon azon, hogy mit tett.
Amúgy egyetértek azzal, hogy nem kell verekedni.
én nőként úgy gondolom igen is vannak olyan helyzetek amikor egy nő bizony megérdemel egy istenes pofont. viszont az ököllel és 8 napon túl, és törések, és a megverés, tényleg túlzás!!!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!