Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy nőt soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy nőt soha nem szabad ütni, de ri**ncot (pl. : megcsalt) üthetünk, mert az nem nő?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 10:06
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
#40 rendszertanilag igen :(
2013. máj. 4. 12:11
 42/47 anonim ***** válasza:

#40 rendszertanilag igen :("

Az ilyen agresszív bunkóknak gyakran két Y kromoszómája van. Úgy szerintem már határeset :-P

2013. máj. 4. 12:15
 43/47 anonim ***** válasza:

"35-nek: Szóval szerinted feltétlen meg kell valahogy bosszulni,hogy a nő megcsalja a pasiját.Na és akkor fordítva mi is van.Szerintem épp annyi pasi (ha nem több) csalja a nőjét,feleségét,de nem hiszem,hogy egy nő is ennyire megverne egy férfit."

Szerintem senki ne ússzon csak úgy meg ilyesmiket, hogy aztán nyugodtan röhögjön a markába.

"Itt az a megoldás,hogy esetleg szavakkal elmondja,mit gondol most róla,aztán véget vet a kapcsolatnak,de semmi esetre sem megveri,és szerintem egy pofon sem fér bele,én legalább is tuti visszaadnám.A lényeg,nem kell verekedni."

AZ szép dolog lenne, ha szavakkal mindig el lehetne érni azt a hatást, hogy elgondolkozzon azon, hogy mit tett.

Amúgy egyetértek azzal, hogy nem kell verekedni.

2013. máj. 4. 14:43
 44/47 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. máj. 4. 15:41
 45/47 anonim ***** válasza:

én nőként úgy gondolom igen is vannak olyan helyzetek amikor egy nő bizony megérdemel egy istenes pofont. viszont az ököllel és 8 napon túl, és törések, és a megverés, tényleg túlzás!!!

27/N

2013. máj. 5. 03:52
 46/47 anonim ***** válasza:
8-as és 35-ös vagyok. Egyetértek az utolsóval, kiegészítve azzal, hogy természetesen férfi is van olyan, aki ugyanezt megérdemli.
2013. máj. 5. 08:00
 47/47 anonim ***** válasza:
Te egy mocsok Görény vagy, és ezen semmiféle magyarázat nem változtat.
2013. máj. 5. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!