Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy nőt soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy nőt soha nem szabad ütni, de ri**ncot (pl. : megcsalt) üthetünk, mert az nem nő?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 10:06
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

"De amúgy ügyvéd szerint felfüggesztettel megúszom, szóval így akkor megérte"

Munkavállalásnál ez komoly problémát okozhat. Nem érte meg. Továbbá én nem értek egyet ezzel a nőt nem ütünk meg baromsággal, mert vannak szituációk, amiben igenis szükség lehet erre. De egy férfi ne kezdeményezze a pofonváltást. Továbbá mi az, hogy 8 napon túl gyógyuló? A törések gyógyulnak 8 napon túl! Te most komolyan betörted az arcát? Ez már nem a megütés, hanem a brutális összeverés kategória. A te barátnőd nem ribanc. Teljesen jogosan csalt meg.

2013. máj. 4. 10:33
 22/47 A kérdező kommentje:

21 es

Miért lenne jogos???? :O

Amúgy igen az kapta, amit megérdemelt, arccsonttörés és orrcsonttörés.

2013. máj. 4. 10:36
 23/47 anonim ***** válasza:
87%

17

Egyszer emelted volna meg a kezed rám, valószínűleg el is tört volna.

2013. máj. 4. 10:41
 24/47 anonim ***** válasza:

Nem kérdező, nem igaz. Nőt soha nem ütünk meg, csak rúgunk. Ezt tarsd szem előtt.

Pofánrúgod a r*bancát és kész. Téma lezárva.

2013. máj. 4. 10:52
 25/47 anonim ***** válasza:
jól tetted :D megérdemelte biztos, így járt
2013. máj. 4. 10:59
 26/47 anonim ***** válasza:
Vannak akik visszaélnek azzal hogy pasi nem üthet meg nőt,tud úgy viselkedni egy nő hogy legszivesebben adnál neki ey atyai pofont.De gondolom ilyenkor nincs egyenlőség mert ebből a nőknek előnyük van,csak akkor van egyenlőség ha hátrányuk van belőle.
2013. máj. 4. 11:02
 27/47 Frigg ***** válasza:
100%

Remélem csak vicceltek itt páran, bár elég rossz humorérzékre vallana. De ha ti attól érzitek magatokat férfinak, hogy megüttök egy nőt, hát akkor gratulálok. Én elég sokszor tanúja voltam ennek, és semmi férfias nem volt benne. Undorító és gyáva dolog. Engem egyszer próbáljon megütni férfi, biztos, hogy lenne következménye. Bár okot nem adnék rá, soha nem csalnám meg a párom! Viszont ha ő csalna meg, nem az lenne az első gondolatom hogy szerzek egy téglát és beverem a fejét. Mik vagytok ti, állatok? Azért vagyunk emberek, hogy gondolkodjunk és uralkodjunk a dolgaikon. Szánalmas ez a hozzáállás.

23/N

2013. máj. 4. 11:05
 28/47 Frigg ***** válasza:
Ma 11:02. Szóval egyenlőség van abban, hogy megütünk egy nálunk nagy valószínűséggel gyengébb embert? :)
2013. máj. 4. 11:06
 29/47 anonim ***** válasza:
Na látod ez igy hülyeség,miért lenne minden pasi erősebb minden nőnél?Ha mondjuk egy erősebb nő megüt egy nála gyengébb pasit az jó?
2013. máj. 4. 11:12
 30/47 anonim ***** válasza:
Szerintem elég agresszív vagy,ez már a szövegedből is lerí.Lehet,hogy megcsalt,de akkor sem kellett volna megverni,sőt egyáltalán kezet emelni rá.Ehhez nem volt jogod.Könnyű úgy,hogy te sokkal erősebb vagy és ezzel élsz vissza.Megérdemelted volna,hogy alaposan megbüntessenek.
2013. máj. 4. 11:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!