Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz az, hogy nőt soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy nőt soha nem szabad ütni, de ri**ncot (pl. : megcsalt) üthetünk, mert az nem nő?

Figyelt kérdés
2013. máj. 4. 10:06
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Szecsődi Karolinát meglehet ütni?
2013. máj. 4. 11:13
 32/47 Frigg ***** válasza:
Olvasd el még egyszer, azt írtam nagy valószínűséggel gyengébb! Nem azt mondtam, hogy verj pofán egy kétméteres díjbirkózó csajt.. vagyis de, meg lehet próbálni. :)
2013. máj. 4. 11:14
 33/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kipontozott le, de üzenem neki aki nőt üt az még mindig egy féreg, te is kérdező. Gyereked is verni fog, ha hazugságon kapod? Szerintem elfogadhatatlan, ha valaki visszaél a fizikai erejével. Gyenge vagy, mert szóban nem tudod lerendezni.
2013. máj. 4. 11:34
 34/47 anonim ***** válasza:
100%

Furcsa, hogy azon nem háborodik fel senki, hogy ez a vadállat gyakorlatilag majdnem megölte a csajt. Ököllel ütötte a lányt. Olyan előfordul, hogy valakinek eldurran az agya és felpofoz egy nőt, pláne ha a hölgy tényleg disznóságot művelt. De mi az, hogy valaki ököllel félholtra ver bárkit is? Te ÁLLAT vagy kérdező nem ember, és remélem, hogy lecsuknak, mert azt érdemled. Igazából rohadt nagy mázlid van, hogy a csaj túlélte, ugyanis fejre mért ütésbe lazán bele lehet halni.

Egyébként megkérdezném a drága hölgyeket, hogy hogyan képesek az ilyen férgekkel, mint a kérdező együtt élni? És szeretni őket? Ilyen téren mondjuk a lány nem kapott zsákbamacskát, agressziót kapott egy agresszív bunkótól, akit ő választott.

2013. máj. 4. 11:53
 35/47 anonim ***** válasza:

8-as vagyok.

Gondolom, a kérdező azután verte meg a nőjét, hogy az megcsalta őt.

Ettől függetlenül, mint már írtam, eléggé elítélendő dolog bárkinek nyolc napon túl gyógyuló sérülést okozni (igen, tudom, nőnek meg pláne, mert aki megüt egy nőt, az egy féreg).

Akkor viszont kíváncsi lennék, hogy némely nők esetében hogy lenne a sérelmeket visszafizetni neki? Pl. hagyjuk, most a megcsalást, vegyük azt a szituációt, amit tinip***csák meg hasonló színvonalú nők szoktak csinálni. Pl. szórakozóhelyen kiszemelnek egy számukra nevetséges pasit, és kezdik hülyíteni, hogy tetszel stb. Amikor a pasi már beindult, akkor "haha, nem is, csak szórakoztam stb." Aztán hiába ugye a szerencsétlen hiába mond bármit, hogy őt nem is érdekli, meg hiába tesz úgy, a kutya nem hiszi el neki.

Szóval az ilyen és hasonló lányokat hogy lehet észhez téríteni? Ha nem egy "atyai" pofonnal, ahol nem is az agresszió a lényeg, hanem, hogy megdöbbenjen: "Hoppá, ennek a pasinak az érzéseivel nem érdemes játszani."

Megcsalásnál persze jobb, ha csak szakítunk. Viszont, ha többször rákérdeznék, hogy nincs-e valakije, és állandóan hazudna, ott lehet, hogy egy pillanatra elszakadna a cérna.

2013. máj. 4. 11:57
 36/47 anonim ***** válasza:

gondolom semmivel sem rosszabb mint hogy érzelmileg kijátszotta,átverte megalázta :D

valaki így reagálhat rá.

2013. máj. 4. 11:59
 37/47 anonim ***** válasza:

"Szóval az ilyen és hasonló lányokat hogy lehet észhez téríteni? Ha nem egy "atyai" pofonnal, ahol nem is az agresszió a lényeg, hanem, hogy megdöbbenjen"

Leordítod a fejét, hidd el attól igencsak ledöbben.

2013. máj. 4. 12:01
 38/47 anonim ***** válasza:

egy Rossz ember vagy, kérdező

buta, agresszív

2013. máj. 4. 12:05
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
35-nek: Szóval szerinted feltétlen meg kell valahogy bosszulni,hogy a nő megcsalja a pasiját.Na és akkor fordítva mi is van.Szerintem épp annyi pasi (ha nem több) csalja a nőjét,feleségét,de nem hiszem,hogy egy nő is ennyire megverne egy férfit.Itt az a megoldás,hogy esetleg szavakkal elmondja,mit gondol most róla,aztán véget vet a kapcsolatnak,de semmi esetre sem megveri,és szerintem egy pofon sem fér bele,én legalább is tuti visszaadnám.A lényeg,nem kell verekedni.
2013. máj. 4. 12:07
 40/47 anonim ***** válasza:

"Rossz ember"

Szerinted ez a nyomorék ember?

2013. máj. 4. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!