Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és már évek óta nem volt barátom. Azt vettem észre, hogy személyesen senki nem akar ismerkedni velem, csak neten. Más lányoknak hogy jön össze a személyes ismerkedés? Hozzám senki nem akar odajönni!
2013. máj. 4. 01:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:
Közben rá is jöttem miért nem jönnek oda hozzám. A modell kinézetű, nagyon helyes srácoknak nem vagyok elég szép (bár nem is nekik akarnék tetszeni), az átlagos, normális srácok meg gyávák és nem mernek odamenni senkihez.
2013. máj. 4. 21:57
 62/63 anonim ***** válasza:
Én ma is szólítgattam le a csajoakt, igazából az a baj, hogy nem vagytok ti csajok valami lelkesek, bár van, aki kedves, de a többség undok fapofát szokott vágni. Bár, lehet csak a helyes fiúkkal kedvsek a lányok, oké, értem én. :D
2013. máj. 4. 23:42
 63/63 anonim ***** válasza:
Igazából nincsenek hozzászokva szerintem. Az emberek nem olyan 'nyitottak' mint kéne lenniük. Pl. ha látsz egy embert elesni az utcán akkor neked természetes, hogy odamész segíteni de sokan azt gondolják, hogy "hát fel tud magától is állni, majd megoldja sok a gondom nekem is" és mintha tudomást sem vettek volna róla. El vannak foglalva de szerintem - noha nem úgy reagálnak - örülnek neki, hogy odamész hozzájuk :D
2013. máj. 4. 23:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!