Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom tök igénytelen? Tényleg nincs beleszólásom?
3 éve vagyunk együtt, régebben még valahogy felöltözött, de most már olyan szinten eligénytelenedett, hogy felháborító. Lenövesztette a haját, amit nem fésül, nem mos meg, képes szakadt, koszos ruhákban elindulni otthonról, lyukas cipőben. Elegem van ebből most már, hogy mindenhol úgy néznek rá, mint a csövesre és érzem magam kellemetlenül, mert sehol nem lehet vele megjelenni, az embernek meg ki kell mozdulnia otthonról azért. Most nem az, bírom a laza öltözködést pasiknál, de alapdolgokat nem tesz meg, pl. hajmosás. Ha szóváteszem, akkor meg bunkó lesz. Tudom, hogy nem szép dolog ilyet mondani, de egyre jobban kiábrándít, hogy semmit nem tesz magáért és az életben is egyre lustább, hiába van normális fizetése, semmire nem kell költenie, mert otthon lakik, mégis úgy néz ki, mint valami hajléktalan. Mit tehetnék?
22/L
Ha neki nincs belső indíttatása az igényes megjelenésre, akkor tehetsz te bármit, ez idővel valószínű, hogy csak rosszabb lesz.
Biztonságban érzi a kapcsolatotokat, amiért nem kell még ennyi "áldozatot" sem hoznia.
Miért vagy még vele?
6-os, neked mi a bajod, s miért esel nekem? Milyen másik formában, ember, még életemben nem írtam ki erről kérdést, nemhogy más formában:D
Elnézést, ha láttál ilyen kérdéseket, de azt nem tudom, miből szűrted le, hogy én írtam őket, s a napi programom, hogy random írogassak. Legalább kérdezd meg máskor, mielőtt valakinek ismeretlenül nekiesel és hülyének állítod be.
Hiába húzzák le az emberek, akkor is az a NORMÁLIS
megoldás, hogy elbeszélgetsz vele, és ha nem, akkor
jobb lesz nélküle. Magadat járatod le, ahogy írtad,
és az igénytelenségnek is vannak határai.... Ahogy
elnézem, kettős állampolgár :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!