Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok és már évek óta nem volt barátom. Azt vettem észre, hogy személyesen senki nem akar ismerkedni velem, csak neten. Más lányoknak hogy jön össze a személyes ismerkedés? Hozzám senki nem akar odajönni!
2013. máj. 4. 01:07
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
De most csúnya vagy, vagy nem ?
2013. máj. 4. 01:23
 12/63 anonim ***** válasza:
100%

Ez a plázacica mánia...

Nem hinném,hogy aza gond.Ismerek egy 24 éves ,szűz,jehovista csajt,aki mellesleg kövér is egy kicsit,de mégis akad neki pasi.Úgy,hogy köztudottan házasság elött nincs szex náluk...

2013. máj. 4. 01:24
 13/63 anonim ***** válasza:

Tőlem naponta 3 férfi/fiú is elkéri a telefon számomat. Buszon, villamoson flörtölnének velem.

Több barátom volt már, szingli max 1 hónapig voltam eddig...

20 éves vagyok, és én sem vagyok pláza cica... méghozzá elég alacsony 149 cm vagyok:) Néha kihívóan öltözködöm, de általában sportosan. Mivel edzek sokat

2013. máj. 4. 01:26
 14/63 A kérdező kommentje:

"Ha valakinek.megtetszel,akkor bárhol."

Úgy látszik senkinek se tetszem.

Mások azt mondták, hogy nagyon szép vagyok, de én nem hiszem el. Szerintem csak kicsit vagyok szép, vagy olyan átlagos.

2013. máj. 4. 01:26
 15/63 anonim ***** válasza:

Legyél nyitott és flörtölj TE azzal, aki neked tetszik!

És attól még hogy átlagos szépség volnál, ugyanúgy tapadhatnak rád pasik, a szépség relatív, ki-ki megtalálja a magáét, aki neki bejön.

2013. máj. 4. 01:28
 16/63 A kérdező kommentje:
playgirl93 De jó neked, akkor te gyönyörű lehetsz! Tőlem még soha senki nem kérte el a számomat.
2013. máj. 4. 01:28
 17/63 anonim ***** válasza:

Esetleg képet nem akarsz feltenni ? Vagy most döntsük el látatlanba ?

Ha kicsi olvasgatsz Gyíkon, akkor feltűnhet, hogy mindenkinek azt mondják szép, csak éppen senki nem jön velük össze.

2013. máj. 4. 01:29
 18/63 anonim ***** válasza:
100%

Ne forgasd ki,amit mondtam :)

Lehet,hogy nem jársz sok helyre.

2013. máj. 4. 01:30
 19/63 anonim ***** válasza:
Talán nem küldöd a jeleket, hogy odajöhetnek hozzád. Csak a barom alfahímek mennek oda a lányokhoz kéretlenül, akik leragadtak a vadászó-gyűjtögető életmódnál. :)
2013. máj. 4. 01:32
 20/63 A kérdező kommentje:

Nem szeretnék feltenni képet.

Viszont a szépség és divat kategóriában már küldtem pár embernek képet és azt mondták hogy 10/8-9nek nézek ki.

Barátnőm azt mondta, hogy szerinte azért nem mernek leszólítani a pasik mert túl szép vagyok... jó vicc.

2013. máj. 4. 01:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!