Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnék egy TEK-es pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnék egy TEK-es pasival?

Figyelt kérdés
Nincsenek otthon sose éjszaka se, állandóan veszélyben vannak, így mindig izgulhatok értük stb.
2013. máj. 3. 13:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Még ha lenne Magyarországon igazi szervezetbűnözés,kemény fegyveres osztagos maffiózókkal...

De nincs.

Valaki mondta,hogy Afganisztán így,meg úgy...

Na az a qrva nagy...a sima utcai nép közt jár ezer,és ezer katona,állig felfegyverkezve,és 10-15 terrorista miatt...(na meg a fincsi kis olajért).Igazi komoly veszély,mint egy rendes háborúban,már a 2. világháború óta nem volt.

Vagy esetleg még az a híres népfelkelés az egyik országban 12 éve,az volt valami,de az se annyira durva.Az én generációm csak filmekben és el túlzott média hírekben hallhat ilyesmiről.Egy TEKes is,ha úgy van,nem ér többet,mint bárki más.Max azért van könnyen,mert tényleg 30an mennek rá 2-3 emberre.De én hallottam olyanról,hogy egy ember,akit le akartak kapcsolni,úgy megagyalt 3 ilyet,hogy töréseik lettek.Ez is csak egy sima munka,mint a hentes,vagy a fogorvos...

2013. máj. 4. 19:05
 22/22 anonim ***** válasza:

Hát, maradjunk annyiban, hogy este nyugodtabban aludnék úgy, hogy egy rendőr pasi fekszik mellettem:DD Nem kéne attól félnem hogy kirabolnak vagy kinyírnak este :D

Komolyra fordítva a szót, szerintem ha az ember szerelmes lesz valakibe, nem a munkája miatt fog szakítani vele. A TEK-esek is ugyanolyan emberek, tisztességesen dolgoznak mint mások. Életveszélyben annyira nincsenek, mert ők azért mindenre felvannak készülve, komoly kiképzést kapnak/kaptak. Egy sima rendőrt előbb megölnek mint egy TEK-est.

2018. jún. 2. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!