Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan pasival, akinek 1 db képe van a facebookon?
Úristen!!! Komolyan leesek a székről! o.O Arra még nem gondoltál, hogy a srác nem önbizalom hiányos, hanem egyszerűen normális?? Nem követi a rohadt facebook divatot, és nem azzal tölti az idejét, hogy egész nap magát fotózza, és dobja a nagyvilág elé. Aki ismeri, úgyis tudja, hogyan néz ki.
Ne is gyere össze Vele, szerintem a srác jár ezzel a legjobban!! Kinek kell egy olyan buta liba, mint Te? pff..
ennyire facebookfüggő mindenki???
Arra nemgondolsz h nemszeret fotozgatni?? Nekem is 1 képem van kint mert utálom az egészet. Pedig normál kinézetü pasi vok és nincs baj az önbizlmammal. Olyan is van h egy csomo képe van kinn és mikor személyesen meglátod elhányod magad. Kicsit szakadjatok el a gép elöl.
jézus.... :OO ez nem lehet komoly!
akkor valószínűleg én még útálom is magamat, mert letöröltem magam. véletlen se lehet, hogy maga a facebookot nem szeretem.
de amúgy ez már szánalmas :D még tegnap egy srác kérdezte a nevem, hogy felvehessen facebookra, erre meg amikor azt mondtam, hogy nincs, csak nézett, hogy olyan nincs :/
sosem értettem ezt a facebook logikát :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!