Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek olyan pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan pasival, akinek 1 db képe van a facebookon?

Figyelt kérdés
Én nem szeretem az önbizalomhiányos pasikat és aki egy képet tesz csak ki facéra az szerintem erősen önbizalomhiányos
2013. ápr. 30. 10:58
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Ha meg egész nap a facebook előtt kockulna, akkor meg az lenne a bajod :D

Szervezzetek egy közös randit, aztán megtudod, hogy önbizalom hiányos-e vagy sem. Lehet csak nem akarja Facebookra kirakni az életét.

2013. ápr. 30. 11:11
 12/30 anonim ***** válasza:

facebooklogika értelmezése következik: (az a srác vagyok, akinek 2 képe van, és 32 ismerőse, mert nem jelölök senkit vissza, ha csak "ismerem", de nincs állandó kapcsolatom vele. (különben meg a levelezés erre jó, írjon ha akar valamit) (különben a sulis dolgokat leghamarabb itt tudom meg, mert értesítenek a csoporttársak, ha elmarad egy óra, vagy záródolgozathoz anyagot szereztek valahonnan, stb)

Minden tettünk haszonszerzésből van, tehát aki face-en él, az onnan nagy hasznot tud "szipojozni". Ez adódhat abból, hogy máshonnan nem tud, vagy mert ez a legegyszerűbb módja, hogy "like-olják a személyiségem". (ami élőbe lehet, hogy nem is létezik :D)

Aki viszont face ellenes, az is beteg (elnézést mindenkitől, aki felveszi az inget!), mert attól, hogy valaki nyer valami hasznot egy közösséi oldalon (ami egyre szarabb), még nem lesz azonnal szaralak. Attól, hogy te nem tudod hasznodra forgatni a face-t még más nem lesz szar ember... Ez téged\titeket jellemez, hogy értelmetlennek tartjátok. Attól, hogy te így érzed\gondolod, még valaki nagyon sokat kamatoztat belőle. (természetesen nem ugyanolyan értékrend alapján, mint a fikázó banda, de a lényeget értitek szerintem)

2013. ápr. 30. 11:14
 13/30 anonim ***** válasza:
Képzeld van olyan aki fent sincs fb-on! Attól hogy egy képe van fent nem feltétlenül önbizalomhiányos! Csak lehet nem a neten éli az életét hanem a valóságban! De ha Te ilyen fb menyecske vagy jobb ha nem lesz semmi mert még a végén túl felszínesnek tartana!
2013. ápr. 30. 11:19
 14/30 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál, hogy van több képe is, de te csak egyet láthatsz?

Egyébként pszichológiailag még nem bizonyított, hogy a FB fotók száma hogyan korrelál az önbizalommal.

btw: tényleg nem ártana visszatérned a való világba. Kb. három mondat után el lehet dönteni valakiről, hogy önbizalomhiányos-e.

2013. ápr. 30. 11:24
 15/30 anonim ***** válasza:
Bakker!Nekem nincs fészbukom,mi a vérvörös rák lesz igy velem?
2013. ápr. 30. 11:24
 16/30 anonim ***** válasza:
szo-pd le az összes facebbokozó fa*szát :DD
2013. ápr. 30. 11:26
 17/30 anonim ***** válasza:
Speedway! Üdv a csapatban :)Egyre kevesebben hiszik el, hogy FB nélkül is van élet :D
2013. ápr. 30. 11:30
 18/30 anonim ***** válasza:

Figyelj, én se vagyok rajta a Facebook-on, ami természetesen azzal jár együtt, hogy egy deka kép sincs fent rólam, akkor már nem is vagyok ember?

Te egy kis bab vagy!

2013. ápr. 30. 11:37
 19/30 anonim ***** válasza:

Én nekem nincs,nem volt,nem is lesz valószínűleg...bizarr,mi? :D

10-es ez ismerős,de nálam volt olyan is,hogy kérdezték,hogy van-e és mielőtt válaszolhattam volna hozzátette,hogy "mondjuk manapság kinek nincs?".

2013. ápr. 30. 11:43
 20/30 anonim ***** válasza:

Nekem egy darab képem van facen, amiből láthatatod, h hogyan nézek ki... ohh hogy az a kép is már 2 éves és akkor még vékony, szemüveges, unalmas srác voltam? most meg ki vagyok gyúrva, kontaklencsés, teljesen más a kisugárzásom...

Én egyszerűen csak olyan vagyok, h nem csinálok magamról 500db képet minden áldott nap, nem is szoktam magam fotózni, ugyan miért is tenném, hiszen ha a csajszi szeretne rólam egy képet, akkor csinálok gyorsan magamról egyet, amit csak neki küldök el.

Valaki írta a barátos dolgot is, nekem is csak kb. 80 barátom van, abból is vagy 40-et törölni kell, mert már vagy 1 éve nem beszéltem velük, annyira nem érdekeljük egymást, akkor meg minek legyenek fent? ha valamit akarnak, majd küldenek üzit.Akikkel meg beszélek azok fent maradhatnak.

Nagyon ritkán igazolok vissza ismeretleneket.

2013. ápr. 30. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!