Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek olyan pasival, akinek 1 db képe van a facebookon?
Na ez kemény.
Most felnéztem a faceémra, mert már nem emlékszem mikor néztem rá utoljára. Nekem csak egy, azaz egy darab poénkép van fenn, semmi több. 30 ismerős, de azt mind ismerem személyesen.
Mekkora a fészbúk király vagyok az abból is kiderül, hogy amikor megnyitottam a lapot nem sokra rá az egyik ismerősöm azzal fogadott, hogy miért nem szóltam, hogy újranősültem. Mondom, mi van?! Tíz éve házas vagyok, ugyan az a csaj, nem házasodtam újra. De a hát a fészbúkon ott a dátum és az mostani. Ja, bocs, most hoztam létre a lapot és lesz*rtam a dátumot, csak bejelöltem, hogy házas vagyok (azóta javítottam azért).
Na ekkora fészbúkos vagyok. Ja és a lényeg. Jelentem, nem vagyok önbizalomhiányos.
A barátomnak kemény 1 képe van magáról, a profilképe, be van jelölve kb 3 csoportképen, amiken félig se látszik, és nagyjából 3 görgetéssel már lent vagyok az ő oldalán a legkezdeteknél, semmit nem posztolgat, semmit nem csinál, kapcsolattartásra használja, de az életét nem ott éli. És hidd el, messze nem önbizalomhiányos, sőt. Szerintem az sokkal inkább önbizalomhiányos, aki felrak magáról 500 képet, és a lájkokból meg a kommentekből várja, hogy dícsérjék (nem csak férfiak, nők is ugyanúgy).
Istenem, mekkora egy buta liba vagy, hogy ilyen idiótán ítéled meg.. ez, hogy 1 db képe van, máris kizáró ok nálad? Neked ugyan nem való ez a pasi, ne is gyere össze vele, hagyd a normális pasit a normális lányoknak, a magadfajta libához hasonló kis idióta páwákat meg diszkópatkányokat meg szedd össze a maguk "önbizalomtól sugárzó" 30000000000000 képével....
tévedsz, kérdező. nem csak az önbizalom miatt lehet, hogy nem tesz ki képet. ugyanis nem biztos, h az összes ismerősének akarja mutogatni magát.
amúgy se a facebookon mérd már le a másikat, hogy ha van facebookja, akkor milyen. ez nagyon gyerekes. a komoly válaszom ez, hogy inkább úgy csináld, hogy ha páros számú képe van, akkor ne jöjj össze vele, ha pedig páratlan, akkor összejöhetsz vele.
én meg egy magadfajta lánnyal nem jönnék össze, aki ennyire felszínes. nem mindenki azért használja a facebookot, amiért te. van, akinek csak úgy van, és semmi értelme, h képeket tegyen fel magáról, mert pl. a barátaival így is el tud beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!