Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnék egy TEK-es pasival?
off:
izgulnod igazán nem kell értük mert magyarországon kevés olyan szituáció van amikor a Tek ellen fel mernek lépni. Továbbá oda csak az igazn elsőosztályú harcosnak való férfiak jutnak be, így ha valakikért aggódni akarsz akkor azokat a túloldalon kell keresni!
Sajnos jól mondják a srácok.
Itt a nevén kívül semmi komoly nincs.
Katonaság,TEK,Rendőrség ... vicc ember mind. (Ismerek mind a 3 szervezettől embereket)
Veszély? hol?
A Tekes srácok havonta pár uzsorást lerohannak felfegyverkezve,védőfelszerelésben 30an ,megtervezett akció keretén belül?
na... azért ez nem Chicago
hahaha, van aki a légiót is megjárta.. én is találkoztam 1el mma-n..20 másodperc alatt kiütötték.betörték az orrát.
és most elég merész voltam hogy megkockáztattam a 20 másodpercet mert nem biztos hogy volt annyi.
még hogy széttörné az állát bárkinek.. ezt hagyjuk. :D
Fizikuma ,és az állóképessége jó lehet..de a bunyót hagyjuk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!