Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál olyan pasival, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál olyan pasival, akinek 15 macskája van? (de lesz még több is)

Figyelt kérdés
Nem mászkálnak fel az asztalra,csak mindenhova mennek a gazdi után.24 éves pasiról van szó,és átlagban 1 évesnél fiatalabb cicákról.
2013. ápr. 27. 20:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha "cica menhelye" van és nem egy térben lakik velük, hanem egy külön elkülönített helyiség a házon belül, akkor nem gáz.
2013. ápr. 27. 20:03
 2/15 Pain for Pleasure ***** válasza:

Nem, de ha kutyákról lenne szó, akkor igen :)

A macskákkal sincs különösebb bajom, viszont férfi esetében ennyi cica ijesztő számomra.

2013. ápr. 27. 20:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Hát nem ugyanott alszanak,ahol az ember...Miért,szerintem aranyosak,okosak,és általában van egyéniségük.
2013. ápr. 27. 20:07
 4/15 A kérdező kommentje:
3as,az lehetetlen,pici állatok ezek,bele se férhet...
2013. ápr. 27. 20:07
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Már 3 macskától elmacskásodik egy ház.
2013. ápr. 27. 20:08
 6/15 anonim ***** válasza:

imádom a cicákat, de NEM ENNYIRE XD

én nem járnék veled, még max 2-3 cicus oké, de 15(és még több) szerintem túl sok...

2013. ápr. 27. 20:11
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez szerintem is túlzás, pedig nagyonnagy macskarajongó vagyok, szinte csak a macskám miatt járok haza (külföldön tanulva). De a 15 (és még több...) azért az elég elrettentő... Amúgy egyetértek veled az egyéniséges meg aranyosságos dologban, de... ez már sok. De tényleg. Nekem is van itthon 2, hát az is bőven elég, pláne, hogy még nem is szeretik egymást, folyton marakodnak. Hát még 15 mit kezdhet egymással... pláne majd amikor rájuk jön a bagzási mánia... az aztán a kellemes hangzavar :D neeem, ez bár nem kizáró ok, de elgondolkodnék, minek egy 24 éves pasinak ennyi macska... általában a nagyon magányos öregasszonyoknak van ennyi cicájuk...
2013. ápr. 27. 20:15
 8/15 A kérdező kommentje:
24 évesen is lehet valaki magányos...
2013. ápr. 27. 20:21
 9/15 anonim ***** válasza:
nem
2013. ápr. 27. 20:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha 24 évesen valaki magányos, (és nem szerencsétlen elmebeteg) normális , emberi kapcsolatokat keressen, vagy mélyüljön el valamilyen tudományban/művészetben/ értelmes tevékenységeben, amíg az nem sikerül. Ezzel kivonja magát a társadalomból, elzárja magától az értelmes kapcsolat kialakításának lehetőségét.
2013. ápr. 27. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!