Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van értelme ilyen pasival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ilyen pasival kezdeni?

Figyelt kérdés

Ez a srác az egyik évfolyamtársam az egyetemen, a legtöbb csaj teljesen odavan érte, már ha csak hozzászól valakihez egy teljesen átlag mondatot, már attól hanyatt veti magát a lányok nagy része. Gondolom ezzel azért vissza is él az, aki ilyen népszerű (bár ez csak feltételezés, de eléggé valószínű).

Igazából nem ismerem túl régóta csak néhány hónapja lettünk jóban, azóta viszont minden nap együtt vagyunk, legtöbbször együtt járunk bulizni, együtt tanulunk vagy csak úgy összefutunk. Sokszor keres telefonon meg neten is, eléggé lelkes, szervezett már egy csomó közös programot kettőnknek. Igazából minden szempontból tökéletesnek tűnne, de ez lehet csak a látszat.

Ami miatt kételyeim vannak: az a sok lány, aki odavan érte, sokat jár bulizni és gyakorlatilag az összes haverja olyan típus, hogy egyiknek sincs barátnője, csak össze-vissza csajoznak. és ugye egy jó kis közhely, madarat tolláról... Bár engem a barátnőjeként emlegetnek (nem vagyok az amúgy ).

Mit gondoltok, lenne értelme komolyabban is megpróbálni vele a dolgot vagy inkább felejtsem el, mert úgyis csak csalódás lenne a vége?

2013. ápr. 17. 08:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Már nem azért de ha csak megakarnálak dugni tuti nem lennék veled ennyit meg non-stop szervezném közös programmokat és főleg nem mennék veled bulizni nehogy meglást hogy közbe mással is próbálkozom.

Lényeg hogy kevesebb erőfeszítéssel is lehet hitegetni.Szerintem ez több és veled komolyan akar valamit.Egyébként meg te csak valószínűsítesz... Ha nincs rá semmi példa hogy olyan amilyennek állítod akkor egyátalán nem biztos hogy bármi alapja is lenne a feltevésednek ...

2013. ápr. 17. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem értek a valószínűségszámításhoz...

Ez kb. olyan kérdés, hogy ha veszek lottót, akkor fogok nyerni? Lehet, de lehet hogy nem.

Egyébként mit veszítesz? Egy próbát talán megér.

2013. ápr. 17. 08:55
 3/7 A kérdező kommentje:

Én nem látok rá jelet, hogy másra is hajtana, mivel ha én ott vagyok egy buliban, akkor nyilván csak velem van, de ha nem vagyok ott, akkor ki tudja. :)

Jó amúgy én se szeretem ezeket az általánosításokat meg előítéleteket, de mint lehetőség azért ezzel is számolni kell.

2013. ápr. 17. 08:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Ilyen gondolkodással egy pasival se gyere össze mert mikor nem vagy ott lehet gyerekeket erőszakol meg és hasonlók ...
2013. ápr. 17. 09:09
 5/7 anonim ***** válasza:
ilyen egy kapcsolat eleje... nincs ezzel semmi baj. Nyugodtan gyere ossze vele.
2013. ápr. 17. 09:21
 6/7 anonim ***** válasza:
A kérdésedre csak egy módon tudhatod meg a választ...
2013. ápr. 17. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha neked az olyan népszerű bájgúnárok kellenek, akkor csak egy szólásmondás: zsák a foltját, hajrá.
2013. ápr. 17. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!