Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nincs értelme a kapcsolatunknak? Inkább szakítsak vele? Szóval találkoztam egy pasival több mint fél éve...
Ez tipikus példája annak, amikor mindenki akarja a dolgokat, csak a hülye társadalmi koncanciók és félelmek miatt maguk sem merik elhinni, hogy ebből lehet valami.
Én azt javaslom, hogy üljetek le, beszéljétek ezt meg, valld be neki, hogy piszokul odavagy érte és akarod, stb...
Semmiképpen sem gondolom azt, hogy vesztegeted az idődet. Én a helyedben jó szorosra fűzném ezt a kapcsolatot és a férfiban feloldanám ezeket a gátlásokat, mert a leírásodból érezhető, hogy tele van ilyen félelmekkel.
A 20 év különbség egyébként elég sok, de neked kell tudnod, hogy ettől mennyire működhet a kapcsolatotok. Nyilván függ attól is, hogy milyen idősek vagytok, ha te 15, ő meg 35, akkor azért nagy jövőre ne számíts hosszú távon, de mondjuk 25/45 esetén ha már kiélted magad, stabil kapcsolatot keresel és úgy érzed a férfi mindent meg tudod adni neked amire szükséged van, akkor flottul működhetnek a dolgok!
Sok szerencsét, legyetek boldogok! :)
Nekem ő a 3. "barátom" és ő úgy érzi elfogom majd hagyni egy fiatalabbért. Próbáltam vele beszélni de mindig azt mondja hogy nem normális ez a kapcsolat. Én finoman célozgattam rá, nem érdekelnek a "normák" ha egyszer szeretem őt.
Én azért szeretem meg őt ennyire mivel az elöző kapcsolataim nem voltak túl jók vele viszont szinte " tökéletes minden( érzelmi rész , szex stb)
Vannak hasonló, és jól működő kapcsolatok (pl. Faludy György és Fanni).
Nekem olyan ismerőseim vannak, ahol a nő az idősebb vagy 8 évvel, és nagyon régóta házasok már, 2 gyönyörű gyerekük is született. Persze, hogy családon belül ez okoz-e nekik problémát, azt csak ők tudják, a külvilág ideálisnak látja a kapcsolatukat.
Egyébként az idősebb férfi-fiatalabb nő párosítás a legoptimálisabb szerintem, mert egy érett, megbízható férfit kapsz, aki már nem mászkál más nők után, hanem megérett arra, hogy megbecsüljön téged. Egy nőnek nagyon fontos a biztonság!!
Te pedig nagyon sokáig fiatal maradsz neki.
Csak hosszú távon tudod neki bizonyítani, hogy nem érdekel a korkülönbség téged, tarts ki mellette a végsőkig, és akkor rájön...
Soha nagyobb probléma ne legyen köztetek, mint ez.
Egyébként meg ne foglalkozzatok senkivel, szeressétek egymást! Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!