Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nincs értelme a kapcsolatunknak? Inkább szakítsak vele? Szóval találkoztam egy pasival több mint fél éve...

Figyelt kérdés
Akkor nem akartam komoly kapcsolatot és ő sem ezért megbeszéltünk,hogy csak barátként találkozunk de aztán a végén egyre több lett( csók stb). Most már több mint fél éve minden héten többször találkozunk(5 hónap után lefeküdtem vele, Ő nem szokott senkire ennyit várni.) Mostanában mindig kérdezget hogy miért vagyunk ennyit együtt, most mi "kik" vagyunk egymásnak. Én most már teljesen beleszerettem és már részéről sincs érzelem mentesség. Nem mondja ki hogy szeret de én se neki, pedig érzem hogy szeretjük egymást. Egy nagy baj van, nem akar velem komoly kapcsolatot mivel 20 évvel idősebb nálam. Azt mondja késöbb otthagynám őt, de én tudom hogy nem. Várjak rá és bizonyítsam be neki, hohy szeretem? Vagy csak vesztegetem az időmet?
2009. jan. 16. 10:40
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsi a címben nincs akart lenni. Nagyon érdekelne olyanok véleménye akik közt sok a korkülönbség és ez nem jelentett problémát. Köszi a válaszokat!
2009. jan. 16. 10:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez tipikus példája annak, amikor mindenki akarja a dolgokat, csak a hülye társadalmi koncanciók és félelmek miatt maguk sem merik elhinni, hogy ebből lehet valami.

Én azt javaslom, hogy üljetek le, beszéljétek ezt meg, valld be neki, hogy piszokul odavagy érte és akarod, stb...

Semmiképpen sem gondolom azt, hogy vesztegeted az idődet. Én a helyedben jó szorosra fűzném ezt a kapcsolatot és a férfiban feloldanám ezeket a gátlásokat, mert a leírásodból érezhető, hogy tele van ilyen félelmekkel.

A 20 év különbség egyébként elég sok, de neked kell tudnod, hogy ettől mennyire működhet a kapcsolatotok. Nyilván függ attól is, hogy milyen idősek vagytok, ha te 15, ő meg 35, akkor azért nagy jövőre ne számíts hosszú távon, de mondjuk 25/45 esetén ha már kiélted magad, stabil kapcsolatot keresel és úgy érzed a férfi mindent meg tudod adni neked amire szükséged van, akkor flottul működhetnek a dolgok!

Sok szerencsét, legyetek boldogok! :)

2009. jan. 16. 10:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Az első válaszadó vagyok. Ami még eszembe jutott: két olyan kapcsolatom is volt amikor tíz év korkülönbség volt köztünk. Az egyikben az illető 10-el fiatalabb, a másikban 10-el idősebb volt. Semmi probléma nem volt egyikben sem ami a korból adódott volna.
2009. jan. 16. 10:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Én 20 ő 40
2009. jan. 16. 10:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem ő a 3. "barátom" és ő úgy érzi elfogom majd hagyni egy fiatalabbért. Próbáltam vele beszélni de mindig azt mondja hogy nem normális ez a kapcsolat. Én finoman célozgattam rá, nem érdekelnek a "normák" ha egyszer szeretem őt.

Én azért szeretem meg őt ennyire mivel az elöző kapcsolataim nem voltak túl jók vele viszont szinte " tökéletes minden( érzelmi rész , szex stb)

2009. jan. 16. 10:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Határeset... Ha te elég érett vagy és komoly, ő pedig elég fiatalos, akkor akár működhet, de nem ismerlek benneteket, így bizonytalan...
2009. jan. 16. 10:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Most akár működhet a dolog, de gondolj bele, mi lesz ha 40/60 évesek lesztek?
2009. jan. 16. 10:57
 8/10 anonim ***** válasza:
51%

Vannak hasonló, és jól működő kapcsolatok (pl. Faludy György és Fanni).

Nekem olyan ismerőseim vannak, ahol a nő az idősebb vagy 8 évvel, és nagyon régóta házasok már, 2 gyönyörű gyerekük is született. Persze, hogy családon belül ez okoz-e nekik problémát, azt csak ők tudják, a külvilág ideálisnak látja a kapcsolatukat.

Egyébként az idősebb férfi-fiatalabb nő párosítás a legoptimálisabb szerintem, mert egy érett, megbízható férfit kapsz, aki már nem mászkál más nők után, hanem megérett arra, hogy megbecsüljön téged. Egy nőnek nagyon fontos a biztonság!!

Te pedig nagyon sokáig fiatal maradsz neki.

Csak hosszú távon tudod neki bizonyítani, hogy nem érdekel a korkülönbség téged, tarts ki mellette a végsőkig, és akkor rájön...

Soha nagyobb probléma ne legyen köztetek, mint ez.

Egyébként meg ne foglalkozzatok senkivel, szeressétek egymást! Sok boldogságot!

2009. jan. 16. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
ez rajtad mulik. 20 evesen en osszejottem ugymond egy 50 eves ferfival, vagyis o lett belem szerelmes, en meg kulfoldon voltam, egyedul voltam. Szex ugyan nem volt, de nagyon kozel kerultem hozza, egy hullamhosszon voltunk. A vegen en vetettem neki veget, mert a korulottem levok nem fogadtak volna el es en magamban sem tudtam megbekelni es tudom, hogy nem tudtam volna boldog lenni emiatt. Ez mar evekkel ezelott tortent, o meg mindig odavan ertem, de en csak baratkent tekintek ra. Nem tudom, nalato lehet e kozos jovorol beszelni, mi van ha te gyereket akarsz, o mar nem. A legszebb eveidet odaadod, aztan o mar oreg lesz, te meg ott alsz es meg elni szeretnel. Gondolkodj el ezeken es beszeljetek a kozos jovo lehetosegerol. En ugy latom, neki csak a friss husi kell, nem akar felvallani teged, melyik 40 eves pasi nem szexelne egy 20 eves lannyal?
2009. jan. 16. 11:27
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ugyanez volt. 24voltam Ő 43. Imádtam;másfél évig kitartottam mellette annak ellenére, hogy anyuék gyűlöltek ezért.Szerintük szégyenletes és undorító dolgot cselekedtem, mert összejöttem egy "vénemberrel".(Elég szomorú, hogy a mai felvilágosult korunkban még ilyen nézetket vallanak emberek; és nem is kevesen, ezt elhiheted!)Nem hitt bennem, ezért ment tönkre a kapcsolatunk.(távkapcs volt.)Egyre féltékenyebb volt ok nélkül, ha csak rám nézett valaki a boltban, az utcán, akkor arról csakis én tehettem. Saját magamnak intéztem az állásom, senki nem nyúlt a hónom alá,és erre büszke is vagyok- szerinte lefeküdtem a 60éves igazgatóval, máshogy nem sikerült volna.Megalázott azzal, hogy nem vállalt fel, az ismerőseinek azt mondta, hogy az unokahuga vagyok. Én pedig szó nélkül türtem, mert be akartan bizonyítani, hogy szeretem.Végül elüldözött maga mellől, de akkor már valóságos idegroncs voltam. Most boldog kapcsolatban élek egy korombéli sráccal, össze is költöztünk(A kedves exem erre nem volt hajlandó; mondván; az Ő magánszférája naon fontos, anélkül megbetegszik:-()Nem akarlak elkeseríteni, de az út a lejtőn nálunk is akkor kezdődött amikor azon kezdett filózni, hogy mit is jelentünk egymás számára. Mint kiderült semmi jót..
2009. jan. 16. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!