Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság ritka az ilyen lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság ritka az ilyen lány?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok. 22 éves koromra lesz két diplomám tudok dolgozni kb. 4 évet és családot szeretnék alapítani. Ritka már az ilyen felfogású lány, mindenki csak 30 után tervez gyereket? Fiúk ti mit gondolnátok erről?

2013. máj. 2. 22:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

18 evesen hat en is igy terveztem valahogy csak nekem 24 evesen egy orvosi diplomamnak kellett volna lennie.

egyetemen akartak valakivel osszejonni, vagy az elte jogrol mert ott is sok baratnom volt. vegulis randizgattam orvostanhallgatoval meg vegzetz jogasszal is szoval ezzel

nem lett volna gond

a terv az volt hogy egyetem utolso eveben az oszi szemeszterben baba es az allamvizsgara mar pocakosan menni.

azt mondtak ez egesz jo idozites a tanarok is kedvesebbek egy kismamaval

vagy ha hamarabb jott volna a pasi akkor utolso elotti evben az elso - azt laza evnek mondjak

es utolsoban a masodik

aztan szakvizsganal kesobb a harmadik baba

ez volt a terv.

de sajnos nem volt meg a hatszel. nem birtam

csinalni az egyetemet a munka a csaladi dolgok mellett es az egeszsegem is rament.

most kulfoldon vagyok, messze a csaladomtol. egeszsegesen!

csak idosebben! es ott fogol orvosira jarni - hacsak megsem marasztal valami ebben az orszagban...

2013. máj. 3. 09:42
 22/26 anonim ***** válasza:
24 évesen estem teherbe. 25 évesen szültem, 29 évesen házasodtunk össze. szarok a karrieremre, nekem nem fontos.
2013. máj. 3. 10:06
 23/26 anonim ***** válasza:

én is egyetemista vagyok de valami azt súgja túl okos lennél nekem :D

F19

2013. máj. 3. 10:12
 24/26 anonim ***** válasza:
az "ott fogol" remélem csak vicc, (ha orvos akartál lenni vagy az vagy).
2013. máj. 3. 12:55
 25/26 anonim ***** válasza:

erintokepernyorol felrenyomtam a "k" es az "l" egymas mellett van...

-_-

mellekesen meg tajszolasnak se menne el, se nyelvhelyessegi hibanak. szinte egyertelmu hogy elutottem...

2013. máj. 3. 13:53
 26/26 A kérdező kommentje:
18 évesen túl vagyok az első évemen és ment mint a karikacsapás... Előbb mentem iskolába mint mások. :) Az állások ahova felvettek mindegyik személyes interjús volt. (Tchibo, Adminisztrációs, Értékesítő) És megfeleltem már 3-szor. Végül nem mentem 500-as órabérét napi 8 órázni szóval visszautasítottam az összeset. Most tanulok de azért megyek interjúra hétfőn egy gazdasági céghez. Szerintem nem lesz gond, azt hiszem elég megnyerő személyiség vagyok. :D
2013. máj. 3. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!