Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ritka az ilyen lány?
18 evesen hat en is igy terveztem valahogy csak nekem 24 evesen egy orvosi diplomamnak kellett volna lennie.
egyetemen akartak valakivel osszejonni, vagy az elte jogrol mert ott is sok baratnom volt. vegulis randizgattam orvostanhallgatoval meg vegzetz jogasszal is szoval ezzel
nem lett volna gond
a terv az volt hogy egyetem utolso eveben az oszi szemeszterben baba es az allamvizsgara mar pocakosan menni.
azt mondtak ez egesz jo idozites a tanarok is kedvesebbek egy kismamaval
vagy ha hamarabb jott volna a pasi akkor utolso elotti evben az elso - azt laza evnek mondjak
es utolsoban a masodik
aztan szakvizsganal kesobb a harmadik baba
ez volt a terv.
de sajnos nem volt meg a hatszel. nem birtam
csinalni az egyetemet a munka a csaladi dolgok mellett es az egeszsegem is rament.
most kulfoldon vagyok, messze a csaladomtol. egeszsegesen!
csak idosebben! es ott fogol orvosira jarni - hacsak megsem marasztal valami ebben az orszagban...
én is egyetemista vagyok de valami azt súgja túl okos lennél nekem :D
F19
erintokepernyorol felrenyomtam a "k" es az "l" egymas mellett van...
-_-
mellekesen meg tajszolasnak se menne el, se nyelvhelyessegi hibanak. szinte egyertelmu hogy elutottem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!