Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság ritka az ilyen lány?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok. 22 éves koromra lesz két diplomám tudok dolgozni kb. 4 évet és családot szeretnék alapítani. Ritka már az ilyen felfogású lány, mindenki csak 30 után tervez gyereket? Fiúk ti mit gondolnátok erről?2013. máj. 2. 22:40
11/26 anonim válasza:
A legtöbb 18 pontosan így gondolkodik. Aztán olyan 25 éves kor körül jönnek rá, hogy ez sajna nem így működik - tisztelet a kivételnek.
12/26 A kérdező kommentje:
Akkor én tök más közegben vagyok... A baráti körömben szinte mindenki idegenkedik a gyerekvállalástól. Szerintem bőven elég lesz ez a két szak amit csinálok :) Még lehet hogy valamelyikből mesterezem is de szerintem nem az a legfontosabb, túlképzett sem akarok lenni
2013. máj. 2. 23:10
13/26 anonim válasza:
Nem tudom, nincs róla statisztikám :) Ha ezt következetesen tartod is, én be is riszpektelek :) De szerintem ne állíts magaddal szembe túlzottan nagy mércét, mert aztán ha mégsem így alakul (tudod az élet több változós és sz@r végpontú algoritmus alapvetően), akkor eszed majd magad. Az meg hülyeség, mióta kitalálták a kólás gumimacit :D De hajrá, szerintem jó dolog, hogy vannak álmaid :)
14/26 anonim válasza:
az alap és a mesterszak, csak annyi, hogy szétszedték a rendes egyetemet, sokan az alapnál abbahagyják, mert sajnos nem automatikus a mesterképzés, újra felvételizni és még sok minden beleszámít, ezt az egészet megtakarításnak csinálták, sokan abbahagyják, szóval nem leszel túlképzett N
15/26 anonim válasza:
szerintem nem ritka. Én is egyetem után szeretnék családot, mint ahogy a legtöbb barátnőm is és nem 30 éves korunkra gondolunk :D
Van ilyen nő, meg van olyan is, aki 30 utánra tervez :)
16/26 anonim válasza:
Vannak 20-25 éves lányok akik férjhez mennek, de nem egy 22 éves farkincához, hanem vagy pénzért egy gazdag öreghez, vagy apakomplexus miatt egy elvált férfihez.
17/26 anonim válasza:
A diplomád meg a kutyát sem érdekli (bocs :/), mehetsz vele mekibe sütögetni burgereket, vagy biztonsági őrnek, mint Alekosz
18/26 anonim válasza:
egy apróság van, amit hajlandóak elfelejteni lányok néha. A férfiak tudom semmirekellőek és hitványak, de (axióma 1: )muszáj a kölökgyártáshoz :) és (axióma 2): a fiú gyerek sérül, ha nincsen apja. (a lánygyerekről nincsen ennyi adatom, de talán az is). Szóval szépek a tervek, de valahogy egy arra alkalmas csákót is kell találni, azt meg hogyan egyeztetitek bele a projektütemezésébe? :D Erre azért tényleg kíváncsi vagyok.
19/26 A kérdező kommentje:
Hát most van egy barátom akivel mind a ketten elég komolyan gondoljuk a dolgot :) Persze lehet máshogy alakul az élet de azért tervezgetni lehet.
Az meg hogy ÉN mit fogok tudni kezdeni a saját diplomámmal szerintem az én dolgom. :D Attól hogy neked, vagy a tesódnak vagy az ismerősödnek nem sikerült helyezkedni még másnak sikerülhet. :)
2013. máj. 3. 00:21
20/26 anonim válasza:
Van már kereseted? Spórolt pénzed? Külön élsz? Van lakásod? Mióta vagytok együtt? 18 éves vagy, gondolom most fogsz éretségizni. Honnan tudom még mi lesz az egyetemmel? Be tudod e fejezni? Milyen állásokra ¨vettek fel¨ ahol nincs személyes interjú? Én 22 vagyok, lassan egy éve dolgozom, a barátommal 4,5 éve vagyunk együtt ő 18 éves kora óta dolgozik, és tanul. Ketten együtt nem tudnánk még elérni semmit. Ez még túl kevés mindenhez, lakás, gyerek... Szép álmok, meg tervezgetések,de még túl optimistán látod a világot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!