Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen ritka manapság az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen ritka manapság az ilyen lány?

Figyelt kérdés

Arra gondolok,hogy illemtudó,nem r1banc,nem a szex a legfontosabb neki egy kapcsolatban ,nem kigyúrt s3ggf3jeket keres és nem is a pénz miatt akar valakivel együtt lenni illem alatt gondolok arra:hogy meg tudja fogni a kést meg a villát "normálisan!" tudja hogy a férfi megy előre szórakozóhelyre étterembe

Én születtem NAGYON rossz helyre vagy tényleg igy van mindenhol? :S 16/F (nincs hosszú "i" a billentyűzetemen)

#lány #ritka #illemet
2012. dec. 5. 21:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

tényleg így van engem is így tanítottak egyébként a legtöbb csaj osztálytársam pont így van vele...

14/L

2012. dec. 5. 21:48
 2/12 anonim ***** válasza:
38%
ha rossz helyre születtél volna, akkor most nem lenne interneted, hanem mondjuk Afrikában lennél...
2012. dec. 5. 21:49
 3/12 anonim ***** válasza:
Dehogynem van! A jobboldali start gomb az! :)
2012. dec. 5. 21:50
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha nincs hosszú í, akkor AltGr + J a kicsi, és AltGr + I a nagy hosszú Í..... :)
2012. dec. 5. 21:53
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

lányok talán kevésbé vannak ilyenek, nők viszont dögivel:D

hagyd a kislányokat a fenébe, akik menőznek azzal, hogy hány kotont használtak el a pasijukkal egy éjszaka alatt, ileltve hány pasit használtak el egy koton alatt:D

vannak ilyen normális csajok, csak ők csöndben vannak... ha a Te környezetedben cak ilyen nagyszájú, olcsó lányok vannak, azthiszem inkább buzulj be, egyszerűbb:D és jobban jársz

na, de szóval léteznek normális lányok, ne aggódj:)

F19

2012. dec. 5. 21:55
 6/12 anonim ***** válasza:

Lehet hogy csak rossz helyen keresgélsz.

Szerintem az alapvető dolog, hogy tud normálisan enni valaki.

16 L

2012. dec. 5. 21:57
 7/12 -=Koldus=- ***** válasza:
Dehogy nincs hosszú "í" a billentyűzeteden. ASCII-ről hallottál már? ALT+161
2012. dec. 5. 21:57
 8/12 A kérdező kommentje:
21:58 nem az alapvetőre gondoltam, hanem irtam is hogy az "úri" ra (leszoritott hónalj, stb...)
2012. dec. 5. 22:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Ja hogy úrira!Te ilyen vagy?

Amúgy szerintem senkitől nem várható el, hogy mindig ,,úri módra étkezzen".

A pénzéhes pics.kat meg tényleg hagyjad.

Attól hogy egy lány nem tud kifogástalanul étkezni és esetleg egyszer-egyszer megfeledkezik az etikettről,kiváló társad lehet.

2012. dec. 5. 23:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Léteznek, csak őket nem az első sorban kell keresni a miniruhás nagyszájú r*bancok között.
2012. dec. 6. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!