Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen ritka manapság az ilyen lány?
Figyelt kérdés
Arra gondolok,hogy illemtudó,nem r1banc,nem a szex a legfontosabb neki egy kapcsolatban ,nem kigyúrt s3ggf3jeket keres és nem is a pénz miatt akar valakivel együtt lenni illem alatt gondolok arra:hogy meg tudja fogni a kést meg a villát "normálisan!" tudja hogy a férfi megy előre szórakozóhelyre étterembe
Én születtem NAGYON rossz helyre vagy tényleg igy van mindenhol? :S 16/F (nincs hosszú "i" a billentyűzetemen)
2012. dec. 5. 21:44
11/12 anonim válasza:
Én pl. ilyen vagyok, csak nem lány, hanem nő, és nem járok olyan pasival, aki egy mondatot nem tud trágárságok nélkül leírni.
Ha úrilányt akarsz magadnak, akkor próbálj Te is kicsit finomabb modorra szert tenni valahogy... :)
12/12 A kérdező kommentje:
Le tudok írni egy mondatot trágárságok nélkül.Csak már sokszor tettem fel kérdést és senki nem értette,hogy mit szeretnék ezért gondoltam "trágár" szavak használatával kifejtem bővebben ,hogy mit szeretnék és úgy néz ki sikerült :) (trágár szavakkal ez úgy lenne kifejtve ha valaki nem értene, hogy a f aszom tele volt már a sok idiótával akik nem értették ,hogy mit akarok...)
2012. dec. 8. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!