Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már férjnél van/nős teljesen biztos volt benne a házasság előtt, hogy jól döntött?
Nem hinném, hogy éretlen vagyok, szimplán csak (mint írtam) nem hiszek a házasságban. A környezetemben lévőknek minimum a fele elvált, arról már nem is beszélve, hogy az emberek gyakran nagyobb figyelmet szentelnek az esküvőjüknek, mint a párjuknak.
Egy darab papírtól nem fogom jobban szeretni a páromat és ha gondok lesznek köztünk, akkor azon nem fog változtatni, hogy házasok vagyunk, vagy sem.
Még annyit, hogy szerintem előbb az együtt élést kellene kipróbálnotok, mert lakva ismerszik meg az ember... Ha nem vagytok folyamatosan együtt, úgy jobban tudja mutatni az ember a "szebb" oldalát, de sok "hiba" csak hosszabb távon jön elő. 26N
De igenis éretlen az olyan hozzáállás, hogyha nem jön össze, akkor elválunk. Ne így menjen már bele az ember a házasságba.
A jó házassághoz két dolog kell:
1. Jól válassz.
2. Tarts ki mellette jóban-rosszban.
Ennek már nem túl sok köze van a szerelemhez. Akinek az érintésétől is nedves a bugyid, lehet hogy a hétköznapokban az idegeidre megy majd. Az ellentétek vonzzák egymást csak legenda. Ha nagyon különböztök egymástól, annak nem lesz jó vége.
Igen, együtt kéne élnetek egy kicsit.
Én 1 évig éltem együtt a férjemmel, mielőtt összeházasodtunk. Tudtam, hogy nem veszek zsákbamacskát, és nem voltak kételyeim.
9 éve együtt vagyunk, és nem úgy nézem, hogy el fogunk válni. Pedig voltak hullámvölgyek is, de együtt megoldottuk. A válás eszembe sem jutott.
bocsi de szerintem is együtt kellene élnetek!!!!!!! mi a férjemmel ugyan már előtte is nagyon sokat voltunk együtt ( 4-5 napot hetente egyhuzamban, szóval jól tudtam mi lesz mikor végleg összeköltözünk. fél évet éltünk együtt a házasságunk előtt.
biztos voltam abban, hogy jól válaszottam. bár egyre jobban féltem az esküvő előtt. (pici esküvő volt, a habos babos szaloncukor ruháktól és a 100-200 fős lagziktól hányingerem van)
szóval féltem mert többször is rémálmaim voltak, hogy a férjem az esküvőn fog nemet mondani meg ilyenek:) de nem történt semmi baj.
nagyon boldogok vagyunk azóta is:) és kitartunk egymás mellett, annak ellenére hogy lett volna oka elhagyni.
(kiderült hogy miattam valószínűleg nem lehet babánk)de kitartott mellettem mert ő csak tőlem akar gyereket, vagy senkitől!
másfél éve vagyunk házasok és 3 éve együtt:)
mindenképp éljetek együtt!!!
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!