Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 25 éven felüli férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éven felüli férfiak! Nagyon idegen számotokra a házasság gondolata?

Figyelt kérdés

Lassan itt volna az idő, hogy megállapodjatok. Ha rátalálnátok a megfelelő társra, akivel X éve együtt vagytok, hajlandóak lennétek elvenni?

Mi kell ahhoz, hogy átkattanjatok és mondjuk 5 év "járás" után végre lépjetek? A mai világban sajnos az a tapasztalatom, hogy hiába adatott meg az aránylag biztonságos anyagi háttér, harmónia, szerelem, jó szex kényelmesen elvagytok a babérjaitokon és eszetekbe sem jut megkérni a hölgyeteket, aki már így is mos-főz-takarít rátok, mint egy feleség. :)

És egy bónusz kérdés: ha túl sokat tökölnél és végül a csajod kéri meg a te kezedet, azt hogy fogadnád?

2013. ápr. 29. 12:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
72%

Egyáltalán nem hiszek a házasságban. Egy idejétmúlt felesleges társadalmi intézmény...

35 ffi

2013. ápr. 29. 12:39
 2/28 anonim ***** válasza:
88%
Így van, idejétmúlt. Ahogy a gyerekvállalás is, hiszen miért kötné le magát az ember. Az az aprócska tény, hogy család és gyerek híján nem lesz senki, aki majd megtermeli a most "független" és "önálló" úriemberek és hölgyek nyugdíját, amikor majd oda kerülnek, érdektelen. A lényeg, hogy lehessen össze-vissza d*gni egészen öregkorunkig, ugyebár.
2013. ápr. 29. 12:48
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem gondolom hogy egy papír befolyásolná a kapcsolat minőségét. tudom az egyházi házasságkötés az meg hit kérdése de érdekes mód legalább 10 olyan kapcsolatot tudnék mondani ahol templomi volt aztán "elváltak" pedig hát holtáiglan ....

Szerintem a házassággal eljegyzéssel addig lehet húzni egy pasit amig besokal és otthagy mindent és mindenkit. Attól mi változik? Ha kötnek házassági szerződést akkor mindenki azt visz amit hozott és az állandó "mikor veszel már el" dologgal mindent mindent el lehet rontani ami addig működött. Hogy van az ha egy pasi nem akar házasságot még akkor ül a babérjain de ha 3 négy hónap fél év kapcsolat után egy felnőtt nő még variál a szüzesség elvesztésével vagy az első szexuális történésekkel és apasi jelzi hogy hát ez így nem jó akor meg türelmetlenek "vagyunk"..

2013. ápr. 29. 12:52
 4/28 anonim ***** válasza:
54%
Itt nem azzal van a baj h házasság, hanem azzal, h a csajok bekattannak és lelépnek. Kivétel persze mindig van. De h a baráti társaságban senkinek nincs csaja ha még is akkor pár hónap és nem lesz az kicsit elgondolkoztató. Az kicsit felhúz h mindig az a duma h már nem vok szerelmes, szerelmes akarok lenni stb stb. Hölgyeim ugy jártok h majd lassan a kutyának se fogtok kelleni. Kérek mindenkit h akinek nem inge az ne vegye fel.
2013. ápr. 29. 12:52
 5/28 anonim ***** válasza:
77%

34 éves vagyok,évek óta tartó jól működő párkapcsolatban élek.Egyszer már felvetettem a lehetőségét a házzasságnak, amiből oltári nagy vita lett, mert előhozakodtam a házassági szerződéssel, mint nekem tetsző lehetőséggel. Állítólag önmagamért szeret a párom, annak ellenére, hogy kiborult az említett szerződés miatt, ami engem elbizonytalanított, és nem is tudom azóta, hogy lesz e még valaha eszembe a lánykérés valaha. Esetünkben nem pontos megfogalmazás a (mos-főz-takarít rátok mint egy feleség), ellenben mindent megkap az életben, luxusban él, évi két egzotikus nyaralás, szinte limit nélküli bamkkártya használat stb, mindezt egy jóképű, önmagára és környezetére nagyon igényes hapsitól. Abban biztos lehet, hogy én szeretem mert hűséges társa vagyok, annak ellenére, hogy napi szinten kapok ajánlatokat más nőktől amiket nem titkolok előtte, bár neki vannak a dolgott illetően kétségei.

Na de a lényeg az, hogy nem szándékozom papír formailag elkötelezni magam, ha pedig ő kérné meg a kezem nemet kellene mondanom.

2013. ápr. 29. 12:53
 6/28 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha jól tudom, öt év együttélés után vagyonmegosztás szempontjából olyan, mintha házasok lennétek.
2013. ápr. 29. 12:59
 7/28 anonim ***** válasza:

6-os

Csak élettársi szerződés esetén. Simma együttélés nincs "jogilag".

Amúgy miért nehéz elképzelni sima párkapcsolatot házasság és gyerek nélkül, ha már az ember állítólag társas lény?

2013. ápr. 29. 13:14
 8/28 anonim ***** válasza:
"F##k all ya!" van részemről. Egyébként sincs kedvem családot alapítani egy ilyen helyre. Ide gyereket gyártani felelőtlen önzés, és bűncselekmény is. Kegyetlenül elbutult a magyar paraszt, és ez durván kiábrándít a család modellből. Akkor meg minek jogi keret bárminek is?! Max egy két támogatás, de ennyi a történet.
2013. ápr. 29. 13:30
 9/28 anonim ***** válasza:
10%
35 éves kor alatt nem fejlődik ki a férfiaknál az agyterület vonatkozó része :)
2013. ápr. 29. 13:34
 10/28 anonim ***** válasza:

Nem annyira idegen, de nem biztos, hogy mindenki erre vágyik. Én boldog párkapcsolatban élek majdnem két éve és megfordult a fejemben a házasság majd egyszer.

Én mindenképp be akarom tartani azt a magamnak alkotott szabályt, hogy legalább egy évig együtt akarok élni vele, mielőtt megkérném, mert lakva ismerszik meg az ember. A gyerek téma kényesebb. Ő tanul és dolgozok és nem a nagyszülők nyakába akarok gyereket vállalni, márpedig az én fizetésem arra lenne elég, hogy ketten eléljünk. Ha ő is találna munkát már lehet egyszerűbb lenne anyagi oldalról belevágni.

Házassági szerződést mindenképp kötnék. Aki nem látja be, hogy mindkét fél házasság előtti vagyonát védi, az vagy hülye vagy haszonleső.

27 F

2013. ápr. 29. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!