Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy igazi nőért küzdeni kell?
Figyelt kérdés
mégis mit takar ez ,hogy küzdeni?2013. ápr. 21. 12:21
1/18 anonim válasza:
Igen, mert egy valódi nőt nehéz befogni egy férfinek. Nem adja könnyen a bőrét, és ez nem azt jelenti, hogy a nő futtatja a pasit a körökkel, meg azt hazudja, hogy 1 pasival volt csak kapcsolata, mikor nem, meg nem vár el ajcsit, meg rózsát stb.:D
2/18 anonim válasza:
Elvárják. De én úgy vagyok vele hogy már túl sokat képzelnek magukról és én kb leszarom, nem küzdök értük. Vagy jön vagy nem. Ha nem jön akkor ő jár rosszul me én főnyeremény vagyokXD Szal ez csaka nők hülyesége.
21/F
3/18 anonim válasza:
Egy igazi férfinek nem. Max a mesében.
4/18 anonim válasza:
Egy igazi és valódi Férfi sem adja egykönnyen a bőrét:D
5/18 anonim válasza:
2 Nálam az ilyen mentalitásu pasi, megy a levesbe 3 ilyen mondata után, mint amit itt irkáltál magadról:DD
6/18 anonim válasza:
úgy hogy ki kell érdemelni.a lánynak meg kell ismernie a pasit,a pasinak le kell nyűgöznie(nem arra gondolok hogy menyjen le spárgába,se semmi hanem a pasi a puszta jelenlétével a csajra úgy hasson hogy a csaj el legyen tőle ájulva)szóval a pasit megismeri hogy milyen rendes,és ha tetszik neki,és el tudja képzelni vele a jövőjét akkor belemegy a kapcsolatba :D (max 2 hónapig ha győzködöd és nem fordul már komolyra akkor sz@rd le az egészet..)
7/18 A kérdező kommentje:
én küzdenék érte, de mégis, hogy? ő ér annyit, de nem tudom mit tehetnék érte. pl nekem még nem volt barátnőm, de a plázaribiket messziről elkerülöm.
olyanért nem is küzdenék.
nem küzdök akárkiért.
2013. ápr. 21. 12:29
8/18 anonim válasza:
A küzdés udvarlást jelent.
A mai "nőknek" 10enéves kis csitriknek elég két pohár pia és terpesztenek.
De ha egy igazi férfiról és egy igazi nőről van szó, az azért nem így megy.
9/18 anonim válasza:
Ja, küzddj azért, hogy férfi legyél egy olyan világban ami televan kis b*zikkal :)
10/18 A kérdező kommentje:
de mi az udvarlás? mármint ,hogy ne higgye ,hogy olyan kis tömegbuza vagyok ,mint a többi? ő egy igazi nő, de nem tudom, hogyan udvaroljak
2013. ápr. 21. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!