Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki már férjnél van/nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki már férjnél van/nős teljesen biztos volt benne a házasság előtt, hogy jól döntött?

Figyelt kérdés
Még csak menyasszony vagyok,ősszel tervezzük az esküvőt, de egyre több bennem a bizonytalanság, és én valahogy mindig is úgy képzeltem, hogy ha igent mondok, 200%-ig biztos leszek benne, hogy ezt akarom. Ezzel szemben egyre gyakrabban fedezek fel olyan tulajdonságokat a páromban, amik zavaróak, és furcsa a gondolat, hogy egy életen át tolerálnom kell. Tudom, hogy tökéletes ember nincs, és mindenkinek vannak rossz szokásai, és persze engem se mindig könnyű elviselni, csak ez a bizonytalanság egyre rosszabb. Szerintetek ez valamiféle jel arra, hogy mégsem kéne elhamarkodni a házasságot, vagy egyszerűen csak ideges vagyok? Ti hogy éltétek meg a helyzetet?
2013. máj. 2. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
nem. Ne menj férjhez, a bizonytalanságod jelzi a jővődet, ami később be fog igazolódni, csak addigra már elrontottad az életed..
2013. máj. 2. 20:28
 2/14 anonim ***** válasza:
Bizonytalan voltam. És igazam lett, mert a házasság után csak romlott a helyzet, most válunk.
2013. máj. 2. 20:28
 3/14 anonim ***** válasza:
ebben az esetben told el az esküvőt és éljetek együtt egymással non-stop az majd eldönti
2013. máj. 2. 20:29
 4/14 anonim ***** válasza:
Kezdjetek el dolgozni a kapcsolaton, de ha ő nem hajlandó rá, csak egyedül küzdesz, akkor a kérdés eldőlt...
2013. máj. 2. 20:30
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha az eljegyzés előtt nem voltak gondok, akkor csak ráparáztál. Egyébként egy esküvő nem jelenti azt, hogy életed végéig tolerálnod kell őt. Ha mégsem jön össze, elváltok...

Igaz, én még nem voltam férjnél, de nem is akarok, mert nem hiszek a házasságban... Mármint nem hiszem, hogy a házassággal bármi is megváltozik. 26N

2013. máj. 2. 20:35
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, nagyon sokat segít, hogy mindenki ugyanúgy látja a dolgot.

Hármas, ezt én is próbálom elérni, de sajnos elég elfoglalt, még otthon lakik, és jó, ha napi 1-2 órára felugrik hozzám. Ez az egyik dolog, ami nagyon zavar, mert egy városban laknánk a szüleivel, és félek, hogy továbbra is ők akarnának rendelkezni vele. Szinte biztos, hogy hagyná.

2013. máj. 2. 20:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem is éltetek még együtt?! :o

Akkor együtt lakva nagyon kicsi az esély, hogy tolerálni tudnád azt, ami már így is zavar!

Mi 4 év együttélés után házasodtunk, de még ez sem volt elég!

2013. máj. 2. 20:41
 8/14 anonim ***** válasza:

"Ha mégsem jön össze, elváltok... "

Már megbocsáss, de ez igen éretlen hozzáállás.

2013. máj. 2. 20:49
 9/14 anonim ***** válasza:
Biztos voltam benne, hogy jól döntöttem. Kiderült, h tévedtem.
2013. máj. 2. 20:54
 10/14 A kérdező kommentje:

Nem, néhány napnál többet sajnos még nem töltöttünk együtt. Őszintén szólva meg is lepett, mikor megkérte a kezem, mert egyáltalán nem számítottam rá.

Igen, így is fel lehet fogni, hogy ha nem jó, elválunk, de én mindig is úgy képzeltem, hogy azzal maradok, akihez hozzámegyek. Nem is szólva arról, hogy ha esetleg már gyerek is van, nagyon bonyolult dolog a válás.

2013. máj. 2. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!