Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelemből szeretem, de már nem úgy mint. Meg akarom oldani, de hogyan?
Nagyon szeretem a páromat, de valahogy részemről elmúlt az a-meglátom és majd kiugrik a szívem a helyéről- érzés. Legfőképpen azért, mert az exe még mindig zaklatja és nem értem miért nem rázza le a pasim..nem értem miért kell beszélni vele illendőségből amikor mindenki tudja, hogy még mindig próbálkozik a páromnál holott 2 és fél éve dobta!(Mi 1,5éve vagyunk együtt)
Tudom, hogy nem csalt meg sosem a párom, nagyon jó a kapcsolatunk, szinte mindent ugyanúgy gondolunk, tervezünk..segítőkész, kedves, megértő..sorolhatnám a pozitívumokat.
Szeretném őt megtartani és lecsillapítani magamban ezt az aggodalmat az exe miatt. Segítsetek, hogy hogyan tudnám ezt elérni? Nem akarom, hogy ez a tökéletes kapcsolat tönkre menjen az aggodalmam és holmi ex miatt!
Köszönöm!
Sok nő bemeséli magának, mint ahogy te is, hogy tökéletes. Ne feledd, nem egyenlő aa tökéletessel ha valamit csak annak akarunk látni.
Én is voltam ilyen szituban férfiként. Tönkre is tette a kapcsolatunkat, mert az expasijával majdnem napi szinten beszéltek telón, egy évfolyamba jártak egyetemen. Gáz. Sose többet ilyet.
Nincs olyan, hogy "sima" szeretet. Máshogy szeretjük a párunkat, a szüleinket, a barátainkat, a gyerekeinket. A szerelem idővel változik, de ha odafigyelünk rá, jó eséllyel nagyon hosszú ideig szerelem is marad (bár attól is függ, ki mit ért szerelem alatt).
Nem tudom, milyen ez az exével való kapcsolattartás. Mert ha tényleg csak az illendőség határain belül van, akkor én nem aggódnék. Mondjuk ha összefutnak, váltanak pár szót, vagy hasonlók. Viszont ha találkozgat is vele, szerintem annak nincs helye, ha ezzel téged bánt.
Köszönöm a válaszokat!
Biztos, hogy nem találkozgatnak. Ha véletlenül egy szórakozóhelyre keveredünk az exével és meglátja rögtön átmegyünk máshová, oda se megy köszönni. Mindig ideges miután beszéltek közösségi oldalon(csak ott beszélnek). Annyit sikerült kiderítenem, hogy a párom tartozik, de nem akarja megadni. Nem tudtam még rájönni miért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!