Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyit sem érek neki hogy jól összevesszen velem?
Figyelt kérdés
A barátom szakított velem. Facebookon írt egy üzenetet majd letiltott és letörölt. Írtam neki sms-t, hívtam de nem válaszolt. Találkoztam vele és próbáltam vele beszélni de csak bunkóskodott, alig válaszolt stb. Én próbáltam valami okokat kiszedni belőle hogy miért dobott engem, de semmi válasz csak hogy elmondtam az üzenetben. Akkor már idegbajos lettem, kezdtem volna veszekedni vele de arra sem reagált. Úgy csinált mintha levegő lennék. Annyit sem érek neki hogy összevesszen velem?2013. máj. 1. 20:47
1/4 anonim válasza:
szar.d le! ha ilyeneket meg mert veled csinálni, ez a minimum. hagyd a fe.nébe és ne agyalj rajta. ekkora bunk.ó embert. ne hívd fel, ne írj neki! hagyd békén, érezze, hogy nem érdekled!
3/4 anonim válasza:
Mi állt az üzenetben, amiben leírta? vagy ez milyen hosszú kapcsolat volt egyáltalán, 1-2 hónap?:D
4/4 aszomszedneni válasza:
hol van az ok-okozat ? az első kölök is qrva okos , hogy már osztja az észt, közben lóFsaz infót nem dobott nekünk a csaj - már ha egyáltalán csaj - , szóval ?
// szakítás körülményeit fejts már ki a gyengébbek kedvéért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!