Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy a barátom ne igya le magát? Hogyan tudnék változtatni rajta, vagy rábirni arra, hogy ne igyon annyit és rájojjon hogy neki sem tesz jot?
1,6 éve vagyunk egyutt és abbol fél évet egyutt éltunk.Jol mukodott az egész egyuttélés, de mivel kulfoldon nem találtam munkát, és otthon sincs jelenleg jobb,igy elvállaltam hogy gondozom a mamáját ápolási pénzért, mivel kezd kihagyni a néninek...Attol tartok hogy mivel nem leszek a barátommal, és internet hozzáférésem sem lesz egy jo ideig még le sem tudom ellenorizni.Már a kapcsolat elején osszetorte az (elég jo) autoját, berugva, és utolag kiderulve bessziva.(egyébként nem fuvezik)csak éppen akkor benne volt egy pár slukk.Ugy gondolom a házassága is nagy részt a bulizás végett ment tonkre a volt feleségével, akitol gyereke is van.Az apja nemrég halt meg tulzott alkohol fogyasztásban...A baj igazábol nem a /megiszok a haverokkal pár felest/ hanem az, hogy ahogy o mondaná/nyálat kaptam/és ez addig fajul, amig valamit ki nem csinál, vagy osszefosásig,vagy kotekedik lányokkal, vagy le ku...áz engem, vagy tulzottan udvarol az éppen kocsmában levo holgyeknek.Persze épp eszu no tudja h nem kell vele foglalkozni, de attol félek akadnak részeg rinyák akiknek megteszi olyan állapotba is.Ráadásul elég szarul esik, ha épp a jelenlétemben arrol beszélget vkivel h mien faszra valo a mellettunk elhalado holgy..stb Nem kérek "hagyd ott" válaszokat. Azt szeretném megtudni, h mit tehetnék, leorditás nélkul, mivel azt nem is turi, sott inkább hazudik h nem ivott... h ne kelljen hallgatnia.A szulei elváltak, mivel az apja ahogy irtam sokat alkoholizált, verte az anyját.Igy 15 éves korátol ugymond nem nevelte senki, mert nem szeretett az anyjáékhoz sem járni, az anyuka uj férje végett.A kozpont a foci és a pia, haverok maradt.
Azzal tudnám kordában tartani ha én is innék amikor o iszik?Vagy ha bosszubol elmegyek bulizni? Nem vágna vissza azzal h o is kimegy valahová?Hogyan beszélhetném le? Tobbszor leultem vele és orákat beszélgettunk errol h miért nem jo ez igy...Akkor megígérte tobbet nem iszik, de nem igy lett. Egyébként ez havi rendszerességgel torténik meg.Tanácsok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!