Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnek valtoztatni ezen?
Az iskolás történet vicces:)Egyrészt én nem panaszkodnék a suli miatt,mert nem tehetek mást,csak hogy végigjárom,másrészt az ő panaszkodására is valami ilyesmit mondtam volna.Együtt éreztem volna vele,de megmondtam volna,hogy Kicsim,majd elmúlik,most ez van.
Ha azt látja,hogy minden gondolatod Ő,akkor(mert gyarló emberek vagyunk)valóban "elhagyhatja" magát.Nem lehet,hogy túlzottan átadtad neki az irányítást véletlenül?Ha a sarkadra állsz,attól még nem veszíted el,ha ettől félnél,de ne hagyd,hogy a rosszkedvével megmérgezze a kapcsolatotokat.Én biztosan kész tények elé állítanám,legalábbis közölném vele,hogy mostanában olyan ellenséges,hogy megfordult a fejemben,hogy már nem érez irántam semmit.És kicsit be is ijeszteném,hogy ha így van,ahogy gondolod,ne bántsátok tovább egymást.Ezen talán elgondolkodik,talán beugrik neki,hogy el is veszíthet.Olykor blöffölni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!