Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megváltozott az álláspontja? Vagy csak én képzelem be a dolgokat? Megijed vagy mi volt? Semmit nem értek.
figyuzz nemigazán értem mért te kezdeményezel ... egy fiú legyen olyan tökös és ha szeret egy lányt akkor szólítsa le :) én szinte elsírom magam mikor hallom hogy úgy kezdődik egy kapcsolat hogy a csaj kezdeményez ... az már totál ciki ... amúgy szerintem csak a barátod szeretne lenni :) nekem van 3 ilyen csaj ismerősöm akivel ugyanígy vagyok , de nem azért mosolygok nekik mert most járni akarok velük , hanem mert szimplán szeretek mosolyogni és ha őket látom jó kedvre derülök (fiú suliba járok úgyhogy eléggé ritkán találkozok csajokkal (esetleg hétvégén néha)) .
15/F
Pusztán nézés meg mosolygás nem jelenti mindenkinél feltétlenül azt, hogy most tetszel...
Lehet csak érdekesnek tart..lehet h tetszel de nem szerelmes beléd.
Én is pl minidg mosolygok ha meglátok valakit (akkárkit) és akkro volt egy lány is aki félreértette...pedg én már csak röhögteem rajta és alig tudtam lerázni...és a lerázás abban állt h elhúzzam a csikot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!