Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális? (expasi)
Attól függ, honnan nézzük: ha az 'argumentum ad antiquitatem' elvére alapozunk, akkor nagyon is normális, mert kb a többség így szokta. Szerintem ellenben k*rvára nem normális dolog az exet szapulni, mert egyrészt miért bántod azt, akit valaha szerettél, másrészt miért járatod le magad, hogy egy - szerinted - ennyire selejt emberbe bele tudtál szeretni?!
"Szakítás után kiderült, hogy a szex is xar volt velem, viszont ő nem akarta, hogy kényeztessem. Akkor meg miért probléma, ha csak feküdtem."
Valószínűleg azért nem hagyta, hogy kényeztesd, mert nem volt jó neki, amit csináltál. Persze ezért szerintem nem te vagy a hibás, hanem a pasi volt gyökér, mert nem jelzett vissza. Nyilván tudtad volna úgy csinálni, hogy élvezze, de ha nem mondja, mi jó neki, akkor oldja meg. Utólag a szemed közé vágni meg végképp aljas dolog.
Persze arról nem szól a történet, hogy te miket vágtál a fejéhez, amiért ilyen mocsok volt veled. Kötve hiszem, hogy valaki úgy kezd el szakítani, hogy konfliktus nélkül lehordja a volt barátnőjét egy rakás szarnak, gyanítom, te sem voltál éppen túl szofisztikált ebben a vitában, csak ezt nem írod ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!