Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne olyan oldal, hogy expasi.hu, feltennétek a volt pasitok pucér képeit bosszúból?
én nem süllyednék le arra a szintre..
hogy ily modon alázzam meg..
Miért kéne bosszút állni? Egy kapcsolat nem egy emberen múlik, hanem kettőn (rajtam és rajta), és nem is egy harmadikon. Ennyi erővel saját magamat is felrakhatnám, és - hogy a reklámot idézzem - "hülye azért nem vagyok".
A harag és a bosszú öl, mármint azt öli meg (annak a lelkét), aki haragszik. Meg kell tudni bocsátani. (Ez nem azt jelenti, hogy minden megy tovább... ellenkezőleg, ha nem teszik valami, szakítani kell - ehhez mindkét félnek joga van - és továbblépni.)
Ha meg lelép a pasi, hadd menjen, én biztosan nem akarnék olyan pasival élni, aki nem szeret.
Te mit szolnal ahhoz, ha egyszer ismeroseid meglatnad a Te meztelen kepeidet a netten, s felhivnanak es "gratulalnanak"?
Nem lenne gerinces ezt megtenni, viszont megkell tanulnod vesziteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!