Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kit válasszak? Expasi vs....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kit válasszak? Expasi vs. Mostani! SOS

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 3 éve élek boldog párkapcsolatban. Nagyon szeretem a páromat mert mindent megtesz értem kb. meghalna értem meg én is érte. De a mindent elsöprő szerelem elmúlt úgy érzem. A volt barátommal 1,5 évig voltam együtt. Ő egy nagyon rendes kedves helyes fiú akire számíthattam a bajban mert volt egy nagyon komoly balesetem és hát mellettem állt és ő volt az aki elfogadt engem úgy ahogy vagyok mert szenvedtem maradandó károsodást :S most így évek múltán feltűnt ismét és érzek egy kis fellángolást amit eddig nem... ő szerelmet vallott nekem és nekem meg ilyenkor nagyon dobog a szívem. itt a valentin nap és elbiznytalanodtam... a hétvégét a kedvesemmel töltöm és a hétfővel mi legyen mert elhívott hogy találkozzunk, elmenjek vagy ne? kit válasszak? segítsetek SOS
2011. febr. 7. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát már ne is haragudj de amig kapcsolatban vagy addig ne randizz mással aki szerelmet vallott és még te is érzel esetleg valami fellángolást. inkább kerüld, mert rámehet a mostani kapcsolatod, és semmi nem garantálja hogy a régivel jó lesz újra.
2011. febr. 7. 21:58
 2/12 anonim ***** válasza:
Ebben a cipőben vagyok én is!
2011. febr. 7. 22:00
 3/12 A kérdező kommentje:
tudom benne van a pakliban de ez nem randi csak találkozó lenne mert csúnyán is váltunk el és nem akarok vele rosszba lenni elég volt ez a pár év :S mert alapjába véve nagyon jó ember
2011. febr. 7. 22:00
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi mondjuk meg?????
2011. febr. 7. 22:01
 5/12 A kérdező kommentje:
csak egy ötletet szeretnék, h erőt merítsek és akárkit kérdezek nem képes normálisan mondani semmit nekem
2011. febr. 7. 22:02
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem menj el
2011. febr. 7. 22:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne menj el
2011. febr. 7. 22:08
 8/12 A kérdező kommentje:
hűű eddig jó :D
2011. febr. 7. 22:09
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz lelkiismeret furdalásod menj el
2011. febr. 7. 22:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak az egyensúly érdekében: ne menj el!
2011. febr. 8. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!