Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek? Adjak esélyt?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok, és még sosem engedtem hozzám közel állni egy fiút sem, mondjuk úgy hogy még nem volt barátom. Mindig attól féltem, hogy ki leszek használva. Aztán most van egy fiú, 22 éves, ismerem már 3-4 éve. Sokat szoktunk dumálni, csak egy bibi van hogy nem személyesen, mivel külföldön tartózkodik munkájából adódóan. Néhány hetente haza szokott jönni, most is jön holnap. Kedves, aranyos, csak néha ő is azt a benyomást kelti, hogy csak "arra" kellenék. Tesz megjegyzéseket a szexre stb. Túlságosan nyomulós, dehát a fiúk többsége ilyen. Aztán most mondta, hogy ha hazajön, elmehetnénk valahova bulizni, mert hát szülinapja lesz, de én egyáltalán nem vagyok egy bulizós lány. Mondjuk csak szimplán beszélgetni szeretnék, nem pedig bulizni. Nem egy don huán a pasi, nekem megfelelne, csak nem tudom mit kezdjek a helyzettel. Foglalkozzak-e vele vagy sem? Előre is köszönöm a válaszokat :)2013. ápr. 30. 07:40
1/4 A kérdező kommentje:
Ja azt lehagytam, hogy tavaly ősz óta dolgozik külföldön, előtte persze többször találkoztunk, egy épületben volt a sulink.
2013. ápr. 30. 07:41
2/4 anonim válasza:
menj el vele mert élesben derül ki hogy ki milyen ember valójában. Lehet, hogy egy remek srác és egy hosszu párkapcsoaltba kezdtek.
De az is lehet, hogy egy tapló p*cs és akkor legalább tisztán látsz.
És ne engedd hogy szexig fajuljon a dolog. Figyeld, meg hogy miként reagál.
3/4 anonim válasza:
Szerintem menj el vele, nincs mit vesztened.
4/4 anonim válasza:
Ha beszélgetni akarsz vele, és nem vagy bulizós típus, akkor ezt mondd is el neki.
Menjetek el valahova ebédelni/vacsizni, vagy a jóidőben sétálni stb.
Ha ő is komolyan gondolja bele fog menni. És igen, ha tartós kapcsolatot akarsz, akkor ne engedd az első alkalommal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!