Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menjek el? Adjak 2. esélyt?
Figyelt kérdés
van egy fiú kb 2-3 hete mondta hogy találkozzunk,de nem jött el.3 hétig semmit se tudtam róla állítolag nem tudta megírni nekem mert lefagyott a gép.és most újra talizni akar,menjek el?2012. dec. 1. 22:11
1/2 anonim válasza:
Azt mondanám első olvasatra, hogy minden ember hibázhat, lehet, hogy tényleg nem tudott téged értesíteni időben, de ha így lenne, akkor nem várt volna 3 hétig arra, hogy újra jó képben tüntesse fel magát nálad! A helyedben nem mennék el, és persze ezt vele is közölném.
2/2 anonim válasza:
Nehogy elmenj, eleve az is nagyon megalázó, hogy nem ment el az első talira, ráadásul 3 hétig nem adott jelet magáról. Nem tudom, mit képzel az ilyen magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!