Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek adjak esélyt? Hova...

Kinek adjak esélyt? Hova menjek? Mi legyen? Járnátok olyan férfival, akinek már van gyereke?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok csak. Az előző kapcsolatom 2 évig tartott és véget ért. Nagyon szerettem őt, nem haragban váltunk el. Életvitel különbözőség miatt. Viszont most nagyon megbántam, hogy hagytam úgymondd elmenni, mert ő olyan fajta ember, hogy nem lépett volna le annyira biztosan. Bár most legutóbb azt mondta, hogy szeret mint embert. Szerintem akkor ezek szerint már nem szerelemből. Most esett le nekem, hogy elveszítettem és még sírtam is. Ez nálam már nagyon nagy szó, mert utoljára 9 éve sírtam igazán. Nem szoktam sírni. Ez az ember egy nagyon jó ember, aki 42 éves és se exfeleség se gyereke nincs. Hűséges, szerető.

Megismertem egy másik embert, akinek viszont van egy óvodás korú gyereke és elvált. Friss még a válás, most folynak még az ügyek. Kb. 1 hónapja költöztek szét. Ő is egy nagyon rendes ember, szerető és hűséges. Az ő kapcsoltaunk a férfi sok munkája miatt ment igazából végre, ott is életvitel különbözőség miatt voltak kemény eltérések. Szóval egyikük se volt h.lye, ludas.

Most mit csináljak? Megismertem ezt az új embert, valahol érdekel, kíváncsi vagyok rá, valahol meg még nem zártam le a régit. Nem tudom, hogy mi legyen. Mondjuk az új ember is még lelkileg "szívja" rendesen a válást. Nem tudom...néha meg azt érzem, hogy teljese végem és nem tudok már igazán szerelmes lenni. Sokszor éreztem így mindig mindegyik kapcsolatom közben. A gyerek dolog meg zavar engem. Viszont emiatt meg nem büntethetem a másikat, ha nagyon rendes. Amúgy nincs baj a gyerekkel, mert az exnél van sokat. Csak a tudat zavar. Össze vagyok zavarodva. Ti belemennétek egy kapcsolatba, olyan férfival akinek már van gyereke és nektek még nincs?

:-(

2012. okt. 14. 18:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Eéőbb zárd le a szakítás miatti gyászt (tehát adj neki időt), után keress egyáltalán társat.

Most nem vagy olyan állapotban, hogy sikeres kapcsolatot kialakíthass.

2012. okt. 14. 18:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Én voltam régen ilyen kapcsolatban. Attól függ, hogy milyen a viszony az ex és a férfi között. Ha megy a harc, a ki kinek tesz keresztbe játék, az a ti kapcsolatotokra is rányomja a bélyeget.

Ha amúgy békében válnak, akkor bevállalnám. Nekem a volt párom ex neje simán elengedte a gyereket, találkoztam is vele (ő már újra férjhez ment és nem miattam váltak), normálisan állt az egészhez, a kislány is nagyon helyes volt.

2012. okt. 14. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

én nem járnék a gyerekessel.

lehet hogy az exfeleség egy hárpia, aki az egész közös életeteket megmérgazné, próbálná szabotálni a láthatásokat, lenyúlna egy csomó gyerektartást...

én gyerektelen, vagy özvegy férfivel járnék csak.

de ettől te még belemehetsz ha úgy érzed, őt szereted és vele akarsz élni

2012. okt. 14. 19:33
 4/9 anonim ***** válasza:
ja. lenyúlna egy csomó gyerektartást..... még jó basszus. a gyereket ketten csinálták. és általában nagyon nem magának nyúlja le, hanem a közös gyereknek.. tapló.
2012. okt. 14. 19:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Neeeeem!!!!

És nem a gyerek miatt nem, hanem az ex miatt nem.

Tisztelet a kivételnek, de az ex-asszonyokban mindig marad egy birtoklási vágy, ha a férfi rendes, akkor meg hagyni fogja a gyerek miatt.

Aztán hívogatás, ugráltatás, gyere ide MOST, a normális férfi meg megy, mert ott a gyerek!

Volt szerencsém ilyenhez, hát soha, de soha többé nem meccselnék egy másik nővel a páromért.

Nem kezdenék gyerekes férfival, nagyon rosszak a tapasztalataim.

Keress inkább egy korodbelit, akinek nincs még gyereke, és közösen vállalnátok.

2012. okt. 14. 22:40
 6/9 anonim ***** válasza:

4-es te vagy tapló és ráadásul a kérdésre sem válaszoltál

te csicska

2012. okt. 14. 22:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez egy baromság, amiket fentebb írtatok! Én is most válok, és kimondottan örülnék, ha az exem találna egy rendes barátnőt magának, mindannyiunknak az lenne a legjobb (gyereknek is, neki is, nekem is, pláne, hogy nekem is van új kapcsolatom, és így mindenki a saját új életével tudna foglalkozni, nem kellene egymással). Lehet szépen is válni...

Viszont kérdező, egy dologra felhívnám a figyelmed: sok munka miatt nem szoktak válni! Azért szoktak, ha a férfi a sok munkára való hivatkozással teljesen elhanyagolja a családját, elkényelmesedik, háztartási alkalmazottnak tekinti a feleséget és semmilyen közös programra nem vehető rá, megszűnik az intimitás, stb. Szóval azért óvatosan az ilyen kijelentésekkel, mert sok ilyet láttam a környezetemben, amikor a férfi nem is érti, hogy miért hidegültek el az asszonnyal, holott ő "mindent megtett". Nem azt mondom, hogy itt is erről van szó, de azért gondold végig, hogy te hosszú távon mennyire tudnád elviselni, ha a férfinak a munkája az élete, és mellette minden mást elhanyagol...

2012. okt. 15. 15:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Ja és még egy dolog: neki már van gyereke, de ha úgy alakul a kapcsolatotok, akkor vajon akar-e még gyereket?
2012. okt. 15. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Én várnék még a helyedben. Le kellene zárnod az előző kapcsolatot, ha tényleg azt akarod. Az újnak is idő kell, hogy túl legyen a váláson. Várd ki, hogy végződik az ügy, ha esetleg mégis problémás az ex, az ne akkor derüljön ki, amikor ti már összebútoroztatok.
2012. okt. 15. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!