Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Járnátok olyan férfival, akinek hiányzik valamelyik végtagja?
Ha ez a végtag nem a farka akkor persze :) :P
Szerintem 90%ban az emberek önhibájukon kívül kerülnek ebbe a helyzetbe, nem lehet érte hibáztatni és negatívumként feltüntetni...
22/L
Tuti le leszek pontozva és előre is sajnálom a dolgot, de a mostani nézetemmel nem. Nem tudnék. Ugyanúgy magamat sem tudnám elfogadni úgy. De nyilván (vagyis remélem) ez a nézet később változni is fog, ha idősebb leszek.
19/L
Persze.Én ismerek egy srácot,akinek hiányzik a karja.
Nem ezen múlik,hogy összejönnék-e vele vagy sem.
Megmondom az őszintét: nem. Én 17 éves vagyok, jelenleg van barátom,de amikor nem volt nem mindenképp a külsőt néztem egy fiúban,de fontosnak tartom azt is. kétlem,hogy egy olyan férfi megfogna most akinek hiányzik egy végtagja,tehát így kapcsolatba nem mennék bele. De tegyük fel jól ismerem az illetőt baráti kapcsolatunk van és átcsap szerelembe innentől kezdve természetesen járnék vele és nem érdekelne. Vagy a szerelmemmel történne egy olyan baleset vagy bármi (mialatt már járunk) hogy egyik végtagja későbbiekben nem lesz vele maradnék!
De! most így belegondolva ha nem lenne pasim és úgy belemenni egy kapcsolatba egy olyan férfival/fiúval akinek hiányzik egyik végtagja elég valószínűtlen számomra ahelyett,hogy egy olyan sráccal jöjjek össze akinek "mindene megvan" . Elnézést a hülye kifejezésért:)
17/L
Számomra ez az adott szituációtól függ.
Ha valami megfog a srácban, akkor semmi akadálya, de ha van valami ami az első pillanattól fogva taszít, akkor nem.
Ez az egész független attól, hogy hiányzik-e végtagja, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!