Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » L/F! Szerintetek vonzó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

L/F! Szerintetek vonzó egy 166 centis 48 kilós hosszú halyu, és kicsit kisfiús arcú srác? Járnátok vele?

Figyelt kérdés

kicsit félek, mert eléggé éretlen vagyok a koromhoz képest. szerintetek van remény hogy valakivel összehozzon a sors?

Már azt sem bánom ha fiú, mert nagyon magányos vok:(

2012. jan. 20. 21:30
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:

te fiú vagy???? O.o

úr isten leírás alapján lánynak hittelek.

eléggé kis vézna lehetsz.

komolyan ajánlom, hogy hízz egy kicsit és járj kondiba. komolyan. nem szekálásból, de ezek egy lány adatai.

nem ártanak kicsit kipofoznod magad.

L/19

2012. jan. 20. 21:32
 2/50 anonim ***** válasza:

"Már azt sem bánom ha fiú, mert nagyon magányos vok"

A kis termeted ellenére lehetsz vonzó, de a fenti mondatot miatt nem. Ha nem tudod, hogy mi/kit akarsz, az senkinek sem fog tetszeni.

2012. jan. 20. 21:33
 3/50 anonim ***** válasza:

én is magányos, szeretethiányos vagyok, de ettől még továbbra is a lányokat, nőket imádom

remélem egy nap ők is fognak engem szeretni

22/F

2012. jan. 20. 21:33
 4/50 anonim ***** válasza:

ez egy lánynak nagyon jó alkat!

de egy fiúnak...ki vagy te justine biber hülyegyereknek a tesója vagy mi?

2012. jan. 20. 21:34
 5/50 A kérdező kommentje:
én nem akarok kondiba járni, sztem akkor olyan majom lennék...
2012. jan. 20. 21:34
 6/50 A kérdező kommentje:
azért írtam az L/Ft mert hogy, lehet fiú IS akivel összehoz a sors. mivel, nem bánom, de akkor legyen ő is hasonló hozzám.
2012. jan. 20. 21:35
 7/50 anonim ***** válasza:
Nem akarsz kondiba járni. OK! Inkább siránkozol a gép előtt? Igazad van, az sokkal könnyebb! Igaz, nem vezet semmire, de egyszerűbb.
2012. jan. 20. 21:35
 8/50 anonim ***** válasza:
Figyi csak! Te most párt akarsz magadnak vagy csak egy jó barátot?
2012. jan. 20. 21:37
 9/50 A kérdező kommentje:
miért kéne olyanná válnom, amilyennek TI akartok? mi van ha én szarok rá mit akartok? tudjátok mit, nem érdekeltek. ennyi. hülyeség volt feltennem a kérdést. akkor sem leszek olyan amilyet ti akartok, mert nekem így jó. szal mennyetek a 'csába.
 10/50 A kérdező kommentje:
Én párt akarok magamnak.
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!