Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » L/F! Szerintetek vonzó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

L/F! Szerintetek vonzó egy 166 centis 48 kilós hosszú halyu, és kicsit kisfiús arcú srác? Járnátok vele?

Figyelt kérdés

kicsit félek, mert eléggé éretlen vagyok a koromhoz képest. szerintetek van remény hogy valakivel összehozzon a sors?

Már azt sem bánom ha fiú, mert nagyon magányos vok:(

2012. jan. 20. 21:30
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
és a melegek is kivetik maguk közül? am, az EMO az nekem tetszik, az a stílusirányzat, meg a zene is, és tod, emo=érzelmes, szal lehet jól állna nekem, nem?
2012. jan. 20. 22:29
 32/50 anonim ***** válasza:

a lányok nem vetik ki a melegeket. a fiúk igen.

fogalmam sincs, hogy az emo mint öltözködési stílus hogy állna neked, de, ha tetszik akkor valószínüleg jól, mert ösztönösen az a stílus tetszik neked. próbáld ki. menj el egy ruhaboltba egy lánnyal és próbálj fel ruhákat és a lány majd megmondja, hogy jól áll-e vagy sem.

am meg készülj fel, hogy az emós ruhák miatt is kiközösíthatnek ahogy eddig

2012. jan. 20. 22:35
 33/50 anonim ***** válasza:
Ha leszarod amit írunk, miért írtad ki a kérdést, buz1kám?
2012. jan. 20. 22:52
 34/50 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik az ilyen, és járnék is vele, csak kicsit túlkoros vagyok már hozzá :) Szerintem semmi baj nincs azzal, ha törékenyebb, érzékenyebb vagy, mint az átlag. Tetszik, ahogy elfogadod magad. Tényleg ez az egyik legfontosabb dolog az életben. Bárcsak én is így gondolkodtam volna a Te korodban :)

Valószínűleg nem lesz könnyű párt találnod (bár a fene tudja, sok lánynak bejön az érzékeny kisfiús stílus, meg vannak azért Hozzád hasonló fiúk is szép számmal), de én inkább vagyok önmagam egyedül, mint hogy legyek valaki más azért, hogy másoknak tetsszek.

2012. jan. 20. 23:22
 35/50 A kérdező kommentje:
mennyi idős vagy?
2012. jan. 21. 00:20
 36/50 anonim ***** válasza:
F/29 :)
2012. jan. 21. 00:41
 37/50 anonim ***** válasza:
Sajnos egy lánynak se kell 175 cm alatti pasi, legfeljebb ha arcra nagyon jól néz ki.
2012. jan. 21. 08:47
 38/50 anonim ***** válasza:
165/58 (F)kg vagyok és engem mondanak vékonynak. Létezel te 3D-ben?
2012. jan. 21. 10:48
 39/50 anonim ***** válasza:
egy 12 éves sztem benedvesedne ha csak rád nézne:D Idősebbre ne számíts még pár évig:p
2012. jan. 21. 17:04
 40/50 kovpet ***** válasza:

Srácot simán találsz :)

Lányt kicsit nehezebb, de az sem reménytelen.

2012. jan. 21. 23:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!