Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » L/F! Szerintetek vonzó egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

L/F! Szerintetek vonzó egy 166 centis 48 kilós hosszú halyu, és kicsit kisfiús arcú srác? Járnátok vele?

Figyelt kérdés

kicsit félek, mert eléggé éretlen vagyok a koromhoz képest. szerintetek van remény hogy valakivel összehozzon a sors?

Már azt sem bánom ha fiú, mert nagyon magányos vok:(

2012. jan. 20. 21:30
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Ha Neked jó így, akkor minden rendben! Irigyellek, hogy elégedett vagy magaddal.
2012. jan. 20. 21:39
 12/50 anonim ***** válasza:

okés kondi kilőve, amúgy is kidobnának onnan...

szóval hízz egy kicsit azaz 48 kg :) háát szóval....

habár a barátnőm 168 cm és 54 kg, és vékony alkata van....

de te basszus...először menj fodrászhoz.

ha nem teszel semmit akkor lépj be a EHSZM-szervezetbe!!!

(emósok hülyegyerekek szerenycsétlen mozgalmába)

2012. jan. 20. 21:39
 13/50 A kérdező kommentje:
lehet hogy híznom kéne egy kicsit, de én nem akarok úgy kinézni mint azok a majmok a kondiban... am meg nem állnak kia csontjaim, szal, nem értem mi a bajotok:(
2012. jan. 20. 21:41
 14/50 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy úgy nézz ki, mint azok a "majmok" (ahogy Te nevezted őket), nagyon sokat kell ám dolgozni. Nem kell attól tartani, hogy belépsz a terembe, és hirtelen fölszalad rád 20 kiló tömény izom.

Neked elsősorban belül vannak gondjaid, igaz? Érzékeny vagy, igaz? A kis testalkathoz hozzátartozik még egy adag belső bizonytalanság, feszültség is. Nem? Írd le, hogy konkrétan mi a bajod. Miért vagy egyedük, szerinted? Mi kell ahhoz, hogy az embernek párja legyen?

2012. jan. 20. 21:46
 15/50 anonim ***** válasza:
Nem pár kell neked, hanem pszichológus.
2012. jan. 20. 21:48
 16/50 anonim ***** válasza:

15-ös Válaszoló!

Ne írj ilyet, mert megsértődik; még akkor is, ha igazad van.

2012. jan. 20. 21:49
 17/50 A kérdező kommentje:
Én csak szeretnék valakit aki elfogad olyannak amilyen vagyok, érzékeny, törékeny, fiúnak. és már nem érdekel ha az illető fiú, az sem, mert már ezen túl vagyok:( am igazad van sajnos, nagyon bizonytalan vagyok.
2012. jan. 20. 21:50
 18/50 anonim ***** válasza:
Mitől van ez a bizonytalanság? És mit gondolsz, hogyan lehetne ezen változtatni?
2012. jan. 20. 21:51
 19/50 A kérdező kommentje:
talán mert sok idiótától folyton azt hallom, hogy nyomi vagyok, meg bu.zi?:( meg a többi. am nem tudom mi mástól lehetne még. meg kicsi vagyok. de én magamnak tetszenék. sztem nem vagyok csúnya, és tetszenek az ilyesféle fiúk is, de akkor is. annyira szar már ez. nem tudom hogy lehetne változtatni ezen am? szted?
2012. jan. 20. 21:54
 20/50 anonim ***** válasza:
28%
lépj be a katonaságba. ott férfit faragnak belőled
2012. jan. 20. 21:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!