Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Olvastam itt a gyakorin 2...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olvastam itt a gyakorin 2 kérdést. Az egyik: "20-22 éves fiúk! Járnátok 15-16 éves lánnyal? " A másik: "25 éves férfiak, járnátok egy 20 éves nővel? És ti nők, járnátok 25 éves férfival? "

Figyelt kérdés
Ugyan akkora a korkülömség mind 2 kérdésben, de az első kérdés szerint nem járnátok olyan fiatal lánnyal, a második szerint, pedig igen. Most akkor hogy is van ez?
2012. jan. 19. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt jól látod, de nem mindegy melyik életszakaszban van az a korkülönbség. Sarkítva 50 éves a nő 60 a férfi. Senkit nem érdekel.

20 éves a pali 10 éves a lány. Na ez bűncselekmény.

Pedig ugyanaz a korkülönbség....

2012. jan. 19. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

úgy, hogy (én 18 vagyok, tehát koromhoz viszonyítva, a 13 éves a kérdéshez megfelelő)

na most egy 13 éves jóval éretlenebb és butább mint én, és testileg sem olyan fejlett, tehát sem fizikilag, sem érzelmileg nem tudnám elképzelni. egy pár órás beszélgetésből simán kiderül hogy mekkor a akülönbség.

viszont ha 25 vagyok és a csaj20 akk gondolom a csaj is érettebb már egy picit. és ő is felnőttnek számit, nem hiszem hogy olyan nagy eltérés lenne mint köztem ésa 13 éves között... de majd visszatérün kerre ha 25 leszek és van tapasztalatom ott körül is :D

2012. jan. 19. 12:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem nehéz megérteni: 24-25 éves korig változik az ember személyisége folyamatosan, de tizenéves korban változik a leginkább. Így ott még 2-3 év is soknak számít néha, elég csak arra gondolnod, hogy milyen voltál 13 évesen és 16 évesen. Később már 10 vagy akár 20 év se számít ilyen szempontból, egy 35 éves és egy 50 éves ember kapcsolatában már nincs akkora hatalmas szellemi szakadék.
2012. jan. 19. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez azért van, mert egy 20 éves srácnak már komolyabb dolgokra van szüksége, nem feltétlenül arra, amit egy 15 éves "kislány" nyújthat neki... (értem ezt szexuális téren, de akár lelkileg is)

25 és 20 év között ez már nem annyira számot adó, egy 20 éves lány is hasonlóakra vágyik jobb esetben, mint egy 25 éves srác. :)

2012. jan. 19. 12:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

ráadásul a társadalom által bele van tukmálva a nők be hogy nekik idősebb férfi kell, mert hogy a nők érettebbek :D

ez nevetséges, és ebből jön az a atapasztalat, hogy minden pasi bukó, hiszen ott az a szellemi szakadék, amit a fiatal nő nem vesz észre, de az idősebb pasi érzékeli, és ki is használja. ha egy nállam fiatalabb lánnyal beszélek, akkor érzem, hogy befolyásolni tudom, és a beszélgetés olyan irányba halad amilyenbe én szeretném. az én barátnőm 1 évvel idősebb és kb egy hullámhosszon vagyunk 4 éve vagyunk együtt :)

2012. jan. 19. 12:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt remélem senki nem gondolja komolyan, hogy a nők 2 évvel érettebbek!? Ez olyan, mintha azt mondanám a nagymamák 3 évvel előbb ráncosodnak a nagypapáknál. Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Viszont semmiképp sem tény!
2012. jan. 20. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!