Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereke van, adjak esélyt ennek a kapcsolatnak? Többi lent
szóval..
interneten ismerkedtünk meg(nem partnerkeresőn).új városba költöztünk és így tettem szert néhány új ismerősre.
nagyon megtetszett nekem.gyakran bókol,és egyszer már be is próbálkozott:P de én leállítottam.úgy érzem jól tettem.
szinte minden nap beszélünk fb-on,voltunk bulizni is együtt.legutóbb áthívott magához filmezni.ez volt az első alkalom, hogy átmentem hozzá.
feltűnt néhány játék a lakásban. rákérdeztem,-feltételezvén- nem ő játszik velük.azt válaszolta: 'ma nálam volt a fiam,ja ezt nem mondtam még?apuka vagyok'
nem nagyon akart beszélni a dologról,csak annyit mondott,hogy az anyukával nem jó a kapcsolata.nem is erőltettem a témát,pedig felettébb érdekelt volna.
nem tudom mit gondoljak az egészről..
emberek vagyunk,néha hibázunk.de akkor is másképp néztem volna rá,ha az elején elmondja.
nem tudom,hosszútávon működhetne e közöttünk valami komolyabb,mik derülhetnek még ki,most már azon is gondolkodom,mi van,ha csak hülyít engem,más lányokkal párhuzamosan?
szükségem van néhány véleményre!
én 22,ő 26
De legalább nincsenek együtt. külön élnek.
Neked a gyereket kell elfogadnod, hogy bizony ott is lesz néha és néha néha látni fogod az exét is.
De lényeg h nincsenek együtt.
Ha ezt el tudod fogadni és szereted a pasit akkor talán működni fog.
De van akinél ez csak 1-2 évig happy aztán meggondolja magát h mégsem jó...de ki tudja..
de én nem csak 1-2 évre akarok valakit:(
tényleg komoly kapcsolatra vágyom,mi van ha ő meg visszamenne hozzá,mert ha gyerekük van,nyilván egyszer nagyon szerették egymást
Nem biztos az...a gyerek az jön, néha váratlanul is, gyereket akkor is lehet csinálni ha az ember nem tervezi.
Van egy ismerősöm, férfi, felesége volt + 1 éves kisfia, de a pasi nem szerette már a feleségét, másba szeretett bele, elváltak, rá 5 évre a másik nővel házasodott össze, a gyereket néha elviszi magához az apja ennyi.
- Az hogy ő visszamegy e az 10%
- Az h te egy idő után besokallsz, vagy megváltoznak az érzéseid vagy eleged lesz 1-ik napról a másikra az 90%
ez a valószínűbb.
De menj bele, fiatalok vagytok mind a ketten. Ha nem megy akkor kilépsz.
"komoly kapcsolatot akarok" --> a legtöbben azt akarnak már 18 évesen , de erre nincs garancia soha, senkinek.
Nyilván egy picit más olyannal, akinek van gyereke, de inkább abba gondolj bele, hogy ha a közös gyerek ELLENÉRE is szétmentek, akkor ott nagyon megromlott a kapcsolat!
(Van gyerekem, az exem lenne az utolsó, akivel párkapcsolatot akarnék.)
Ugyan már, a közös gyerek nem tart össze egy párt és pláne nem mércéje a szerelemnek. Próbáld megtudni mennyi szerepe van a gyereknek az életében. Mennyit van ott, mennyi időt tölt vele, mennyi elkötelezettséget jelent, mennyire szorulnál háttérbe a gyereke mellett.
Nem hiszem, hogy le kéne írnod őt, csak mert elkövette azt a hibát, hogy nem az életre szóló nagy szerelmének csinált gyereket.
köszi,hogy írtatok.
és igen,egy kicsit elkönyveltem őt felelőtlen embernek.
majd az idő eldönti ezt a dolgot:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!