Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjak egy esélyt a dolognak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak egy esélyt a dolognak?

Figyelt kérdés

Kb. fél évvel ezelőtt megismertem egy fiút, aki nagyon aranyos, kedves és még helyes is. De nem merek vele összejönni, mert eddig mindig én voltam az áldozat a kapcsolatokban. Mindig engem csaltak meg vagy használtak ki. Most is ettől tartok, de annyira jó lenne, ha lenne mellettem valaki. Adjak egy esélyt a dolognak? Nem tudom, mit kéne tennem. :\

19/L

2013. febr. 18. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem adjál egy egy esélyt neki, nem biztos, hogy megint úgy fog végződni! Na meg ha nem próbálod meg, mindig sajnálni fogod!
2013. febr. 18. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha én is ennyire gyenge, és bizonytalan lennék... de velem ilyet még nem csináltak. Nem bízol a férfiakban, akár megcsal, akár nem. Pedig egy kapcsolat alapja a bizalom, de te már az első lépést egy nagy kérdéssel kezded. Ha hagyod magad, persze, hogy hülyének fognak nézni. Igen, vannak pasik, akik kihasználnak. De honnan tudod, hogy az a fiú, nem becsülne meg téged és nem vigyázna rád? Ugyanis ilyen férfiak is vannak, ne ítéld el rögtön...
2013. febr. 18. 16:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát persze, nem is kérdés.
2013. febr. 18. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Adj neki egy esélyt! bármi jó kisülhet még belőle. ha félsz a csalódástól akk lehet h az igazit fogod elszalasztani.

Személy szerint ugyan ebben a helyzetben vagyok.

Én is kb fél éve kezdtem el találkozgatni egy régebbi lány barátommal. Azóta majdnem minden hétvégén együtt megyünk vmerre, és azt hiszem totál beleszerettem, de én sem merek nyitni felé :S

2013. febr. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!