Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjak esélyt a dolognak?
Találkoztam egy sráccal,egyáltalán nem az én világom,vannak dolgok,amik zavarnak benne (nem durvák),nem olyan értékrenddel rendelkezik,mint én,és nem is tetszik túlzottan,bár a szeme nagyon szép:)
Annak ellenére,hogy nem jön be,mégis vonzódok hozzá,már sok sráccal találkoztam,de nem volt még ilyen,hogy egyből az első tali után megtetsszen.Annak ellenére,hogy nem is tűnik hozzámvalónak,több ok miatt.Nem tudom,hogy az eszemre hallgassak (hiszen tudom,lennének dolgok amik zavarnának benne,tehát nem lenne hosszútávú),vagy az érzéseimre,mert végülis megkedveltem.bár csak egyszer taliztam vele,majd most lesz a második.ti hogy döntenétek ? vagy voltatok hasonló helyzetben ?
Miért ne adhatnál???
Amíg nem ismered igazán ugysem tudhatod biztosra, hogy mit hoz a jövő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!