Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Adjak esélyt a megmagyarázásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak esélyt a megmagyarázásra?

Figyelt kérdés

Ma véletlenül odanéztem a párom laptopjára mikor raktam fel a telefonom töltöre. Láttam h felugrott egy kis ablak,egy csaj irt neki h akkor holnap 3kor találkoznak. Mivel wc-n volt a barátom kicsit beleolvastam. Elég kétértelmű dolgok is voltak benne,panaszkodtak a melóról egymásnak,a csaj biztosította h vasárnap akkor tuti rá fog érni,meg olyan is volt h barátom irta neki h majd ő elrabolja és akkor nem kell neki bemenni dolgozni.

Mindent nem tudtam elolvasni,hirtelen azt se tudtam mit csináljak. Aztán kérdeztem a barátomtól h mit csinál holnap,mondja h otthon lesz pihen-mert most kicsit beteg. Bekamuztam h holnapra hívott barátnőm moziba h 4esbe megyünk,háritott h ő nem akar,meg stb... minek menjen,akkor csak ugy lazán benyögtem h ja,azt hittem h azért nem akarsz jönni mert azzala csajjal találkozol 3kor. Mondtam neki olvastam,és szinte mindent elolvastam. Várom a magyarázatot.

Kiakadt hogy milyen jogon olvastam el,semmi közöm hozzá h kivel beszélhget barátilag. Kérdeztem mikor akart szólni h találkozik vele,vagy ehez semi közöm? Azt mondta csak h nem találkoztak hiszen,meg nem történt semmi. Mondtam neki,igen még nem. kérdeztem tőle h tudja e egyáltalán a csaj h mi még együtt vagyunk(mivel facebookon nincs fenn semmi közös kép,meg az se h kapcsolatba vagyunk-tehát simán letagadhat). Azt mondta először h tudja,utánna meg azt h nem került szóba ilyesmi köztünk,furcsán reagált rá. Kérdeztem hogyan kezdtek el beszélgetni,és hogy jutott el a dolog addig h "el akarja rabolni",meg mi okból akarnak találkozni. A válasz az volt h csak ugy barátilag,meg h csak hülyéskedett.

Kértem h ha nincs titkolni valója mutassa meg a beszélgetést,de nem mutatta meg.

Én elküldtem őt, h akkor menjen el. Elment,de mivel vannak még itt pár cucca ma jönni fog értük,és kérte h hadd magyarázza meg. Nem tudom ezen mi magyarázni való van még. Számomra elég volt a reakciója mikor kértem h magyarázza meg.

Csak azt hajtogatja h de nem történt semmi. Én elhiszem h nem történt semmi,de nem vagyok benn biztos h nem is történne a közel jövöben semmi. Szerintem ez a csaj nem tudja h én vagyok még a barátomnak,és az a holnapi találkozó nem csak baráti lett volna.

Viszont szeretem őt,és ezért nehéz nem akarni h megmagyarázza.

2013. febr. 9. 18:45
 1/9 anonim ***** válasza:

Persze, engedd, hogy megmagyarázza...vagy inkább kimagyarázza.

Nem az a fontos, hogy a lány tudja hogy te vagy e még(ami elgé fura megfogalmazás,"még" ....miért ne lennél már?) hanem az, hogy a barátod tudja e, hogy vagy neki, és ő ott van e neked.

Egy beszélgetést megér!

2013. febr. 9. 18:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelmű,hogy ez egy randi...Hagynod kellene a srácot!
2013. febr. 9. 18:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se időm, se kedvem, se energiám nem lenne nyomozgatni, meg utána állandóan gyanakodni. Nálam az az alapszabály, hogy nem kell megcsalni ahhoz, hogy dobjam a pasit. Elég, ha kétértelmű viselkedéssel elveszti a feltétlen bizalmamat.
2013. febr. 9. 18:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Mármint arra értettem h lehet a csaj azt hiszi h mi már nem vagyunk együtt... mert kb 2-3 hete volt egy nagyobb vitánk akkor vettünk le mindketten minden képet facebookról,mikor megbeszéltük a dolgokat nem raktunk vissza semmit,mert aki tudja meg számit ugyis tudja h együtt vagyunk.

Attól félek én is h csak kimagyarázza majd a dolgot,és a hátam mögött ugyanogy hülyére fog venni...

A viselkedése mikor kértem h magyarázza meg tényleg elég magyarázat volt mindenre...

2013. febr. 9. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
hülyére fog venni,ez igaz!
2013. febr. 9. 18:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Hű ez nagyon gáz.. Nekem a véleményem az,hogy nem csak barátilag akart találkozni a lánnyal.Ha csak haverok lennének már biztos mesélt volna róla neked + az sem jelentene gondot,ha te is vele mennél 15:00-ra.Nem tikolta volna a programját... nem hazudta volna ,hogy otthon marad ...elolvashattad volna a teljes beszélgetést.Ne hagyd,hogy kimagyarázza magát...
2013. febr. 9. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Ne hagyd magad megfűzni,mert ha nem holnap,akkor jövő héten fog találkozni a csajjal.

Azért majd írd meg mi lett!

2013. febr. 9. 19:22
 8/9 A kérdező kommentje:

Igen,ha nem lett volna titkolnivaloja megmutatja az ütit. Eddig nem mondta el h ők mostanában dumálnak,meg tagadott mikor kérdeztem a holnapi programot...amire egyébként azt mondta h azért mert tudta félre érteném és igy reagálnék.

Olyan rossz h szeretem,jó lenne hinni neki de nem tudok...ezen nem tud már mit megmagyarázni

2013. febr. 9. 19:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem jött be a cuccaiért... Gondolom nem akar semmit megmagyarázni... Tehát akkor ennyi volt :'(:'(:'(
2013. febr. 9. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!