HA van egy testvérem, és egy féltestvérem akkor már 3 gyerekes nagycsaládosoknak számítunk? Ez esélyt adhat egy szoc. Támra?
Figyelt kérdés
2012. szept. 7. 21:14
2/6 anonim válasza:
amennyiben mindannyian még tanultok (akár egyetemen is) és egy háztartásban nevelkedtek.
Javaslom, hogy minden papírt már hétfőn kezdjetek ügyezni, tartós betegségről, ha neadj Isten van ilyen, meg tesók iskolalátogatásia/hallgatói jogviszony igazolás, szülők bérkimutatása.
Ha egyetemen pályázod meg, általában a HÖK ír ki erre pályázatot, biztos van weboldalul, nézz utána!
Tudom nem kérdezted ezt mind, csak úgy látom még tapasztalatlan vagy ebben, ezért írtam.
Remélem tudtam segíteni.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen! csak az a baj hogy a féltesóm már dolgozik,és vele nem is egy háztartásba élünk:( szüleim lisztérzékeny betegségére, refluxra, pajzsmirigy betegségre, apukám minimálbérére és anyukám háztartásbeliségére kaphatok szoc. támot?
2012. szept. 7. 22:13
4/6 anonim válasza:
Próbáld meg vesztenivalód nincs.
5/6 anonim válasza:
A szociális támogatás akár egy gyerekkel is megkapják, ha a kereset nem ér el egy bizonyos összeget.
6/6 anonim válasza:
Mi nagycsaládosnak számítottunk, ugyanez volt a helyzet(amíg nővérem el nem költözött). Úgyhogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!