Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettetek már olyan lányt aki foglalt volt?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok nagyon, de sajnos foglalt a lány...2013. ápr. 29. 00:28
1/8 anonim válasza:
Igen, ráadásul a legjobb barátom nője volt, kb a fél nyarat együtt töltöttük (baráti társaságban) és elég rossz volt:(
2/8 anonim válasza:
Csak olyant szeretek, és az össze a barátaim csaja :D Léteznek nálad szerencsétlenebben is :D
3/8 A kérdező kommentje:
Szerencsétlen vagyok sajnos, az elmúlt években egy olyan nővel nem találkoztam aki igazán érdekelne, most rátalálok, és foglalt :(, ennél nem is lehetnék szerencsétlenebb.
2013. ápr. 29. 00:46
4/8 anonim válasza:
Nekem is tetszik nagyon egy lány, de van pasija. :(
5/8 anonim válasza:
Igen volt...kár hogy nem vártam rá tovább pár hétig mert akkor megkaphattam volna
6/8 anonim válasza:
igen, hasonlóan mint az 1. válaszoló csak még most is tart ^^
7/8 anonim válasza:
Csak ilyen volt. Mindig csak olyan tetszik, aki foglalt. De szerintem mindenki foglalt a jó nők közül. Én még olyat aki tetszik ,és nem lett volna ott vele a palija, nem nagyon láttam a közegemben. Több város, több helyet is bele kell ebbe érteni. Olyan mint a jó munkahelyek. Dugig van mind. Bekerülni szinte lehetetlen.
Ahhoz hogy esetleg elszedd ,minimum olyan színvonalnak kell lenned mint a palija, de inkább ezerszer jobbnak. Főleg személyiségben. De még akkor sem biztos hogy elhagyná, ha éppen akkor még tart az elméjében a rózsaszín köd.
8/8 anonim válasza:
Nem, de más csaját megdugni elég kircsi dolog. Pláne, ha ki se derül, aztán csak belenézel a csávó szemébe és röhögsz magadban, hogy micsoda béna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!