Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy olyan lányba szerettetek bele aki foglalt volt?

Figyelt kérdés

Így nem lehettetek együtt,de minden nap találkoztatok(suli,munka)vagy legalábbis gyakran.

Nehéz volt túllépni?Mennyi idő?

2012. aug. 14. 23:23
 1/4 xotom ***** válasza:
100%

Persze. Egyszer kitartó voltam, csak haverkodtam vele, aztán összevesztek, és lett belőle egy 5 évig tartó kapcsolat.

Volt, hogy nehéz volt túllépni, akkor haverokkal lógtam, ill. sokat sportoltam. Vagy beleszerettem másba.

2012. aug. 14. 23:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ja, nem is egyszer... koncentrálj másik csajra, azt könnyű lesz...
2012. aug. 14. 23:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt. Illetve majdnem. Beleszerettem, majd végül kiderült, hogy átkúrta a fejemet és nem is volt barátja, szóval a "barátságunk" elejétől kezdve hazudott nekem. Ez nagyjából egy éve történt, utána hónapokig elég sz@rul éreztem magamat, sokszor volt, hogy egész éjszakákat nem aludtam. Senkinek nem kívánok hasonlót...
2012. aug. 14. 23:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Kössz srácok!
2012. aug. 15. 04:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!