Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 18-25 éves csajok 90%-a foglalt, míg ebben a korban a pasiknak max 50%-a?
ez baromság
am mégis ezt hogy számoltad meg?
csak mert pl az én baráti körömben a több a szingli lány mint a fiú
Tipikus pasi hiba, amiért valóban így tűnhet, de nincs így. Az ok, mert a jó nőket veszed számításba. A jó nők majdnem kivétel nélkül valóban mind foglaltak (a pasik pontosan tudják kikre kell rámozdulni, és kire nem).
A férfiak közé pedig mindenkit beleszámítasz, nemcsak a jó pasikat, hanem a kocka lúzereket is. A valóságban épp annyi szingli nő van, mint férfi.
Itt van:
Pont a 18-25 éves korosztályt mutatja, hogy pont egyenlően vannak (50,2 vs 49,8 %).
Namármost, ha két egyforma halmazból elkezdünk párosodni, akkor se csajok, se pasik nem lesznek foglaltak se többen, se kevesebben, hanem pont egyforma arányban.
Más kérdés, hogy azok a csajok, akik neked bejönnek, na azoknak lehet, hogy a többsége foglalt. Ez pech, de nyugi nem vagy egyedül, ezzel én is így vagyok. Amit azonban megtanultam: ha egy csaj foglalt, az nem biztos, hogy egynenlő az esélytelenséggel, sőt!
mert egy férfi 40 évesen is vonzó és felszed egy fiatalt, de egy csaj csak fiatalon elég vonzó :P
majd ahogy telik az idő egyre több lesz a siker nyugi xD addig megy a recsi, az anime meg a gyúrás
F19
18:18:
látszik, nem szexeltél még 40es nővel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!