Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23-30 éves nők! Mi a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23-30 éves nők! Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Ha egy gazdag férfi társat keresne családalapítás céljából,volna rá komoly jelentkező?

2013. ápr. 28. 23:33
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

1.Nekem nincs iphonom,mert az ilyen xar kütyüket fölöslegesnek tartom.

2.nincs semmi nálam lizingre.

3.Milyen jogom beszélsz így hozzám.Kikérem magamnak!

2013. ápr. 29. 00:35
 12/23 anonim ***** válasza:

szerelmet, boldogságot nem lehet pénzért venni. a pénzes pasik olyan nőknek valók, akik nem függenek érzelmileg a partnerüktől, illetve van gyomruk, mert akárhogy is nézzük, a pénze miatt egy pasival lenni az = a k*rválkodással. hiába nem a sarkon áll a lányka.

én inkább a szerelmet választottam, ahhoz mentem férjhez akit tényleg szeretek. így ugyan nem élünk fényűzően, de kit érdekel? fontosabb hogy úgy jöjjek haza munkából, hogy olyan férfit várok haza, vacsorája készítése közben, akit imádok:)

27/N

2013. ápr. 29. 00:51
 13/23 anonim ***** válasza:
83%

"Lényeg itt a családalapítás.Az utód!"

8-as vagyok.

Nem arra válaszoltam?

Ha hozzámenni se volnék hajlandó, akkor szerinted hagynám, hogy keltetőgépnek nézzen?

2013. ápr. 29. 00:52
 14/23 anonim ***** válasza:
76%

gazdag férfi, akinek pénzért kell nőt szerezni ha szaporodni akar = ronda, genetikai hulladék

Tudod kinek kéne...

2013. ápr. 29. 09:38
 15/23 anonim ***** válasza:

lehet, hogy volna, de ha ez az egyetlen kiemelendő tulajdonságod, akkor az elég nagy baj.

a legtöbb nő nem szülne csak úgy bárkinek.

2013. ápr. 29. 10:40
 16/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg az Igazi Férfi NEM vesz nőt.
2013. ápr. 29. 10:41
 17/23 A kérdező kommentje:

# 14

Genetikai hulladék és ronda az anyukád!.....

2013. ápr. 29. 11:35
 18/23 Buborék Fejü ***** válasza:
Kérdezö! Te gyakorlatilag azt kérdezted, hogy tudna e venni egy gyereket. -.-
2013. ápr. 30. 17:11
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Igazából az ilyen férfire a nők azt szokták mondani , hogy

viselkedési hiányosságai vannak.

Most ha felveszel egy drága inget nem kell mondanod, hogy sok pénzed van tudni fogják.

De ha mondjuk még az árát is mondod és dicsekszel vele azt a nők nem bírják se a férfiak.

A tulajdonságaidról BESZÉLJ PL: sose mond így: Gazdag vagyok főleg ismeretlennek mert felvágsz vele.

2013. ápr. 30. 17:14
 20/23 anonim ***** válasza:

Egy pasinak sokkal fontosabb tulajdonságai is vannak a bankszámlájánál. Ha amúgy megismernék egy ilyen korú férfit, akibe beleszeretek, és történetesen gazdag, nem keresnék csak azért mást. De ugyanígy lennék azzal is, ha valaki minimálbérért dolgozik.

Ennél sokkal fontosabb az intelligencia, a közös hang, közös érdeklődés, jó beszélgetések, közös célok, vagy önálló célok, amik összeegyeztethetőek. Csak azért, mert gazdag, nem fogok kezdeni egy pasival. (Nyilván gyereket se szülök neki.)

2013. ápr. 30. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!