Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/7 Fülünyúl válasza:
A lány még kislány, nőjön fel.
2/7 anonim válasza:
A srác szánalmas.
A lány butuska,naiv
4/7 anonim válasza:
Én is nálad próbálkoznék ha csak d*gni akarok.
21/F
5/7 anonim válasza:
Az szánalmas h a mai 14 éves lányok játszani akarják a nagy lányt azzal h ú iszák az alkoholt mint a gödény és tőlük 6 évvel idősebb fiúkkal akarnak nemi aktust létesíteni mikor még ilyenkor a szabad gyermekkort kellene élniük . Azok a 20 éves fiúk akik meg nagy élvezettel keresik a 14 éves vaginákat h a péniszüknek jó legyen. Azok nem ép szürke állománnyal rendelkeznek.
6/7 anonim válasza:
nem normális sokak szerint elitélendő,de én véleményem az,hogy jó kapcsolat
7/7 anonim válasza:
Szerintem a kor nem jelent semmit....honnan veszitek hogy épp nem szereti a lány....vagy a fiú nem szereti a lányt? így lehet hogy furán hangzik...de ha 24 és 30 az már nem annyira :DDDD személy szerint nem törődöm a számokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!