Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? 31 éves lesz idén (NŐ) és 25 betöltött férfi? Lehet ennek jövője?
Figyelt kérdés
Vélemények, sztorik részletesen jöhetnek!2013. márc. 28. 15:43
1/20 anonim válasza:
Anya munkatársa és férje közt is van vagy 10 év a nő javára, a gyerekük is nagy már, asszem velem egy idős, szóval miért ne?
sok sikert. :-)
2/20 anonim válasza:
Persze, de itt többségében 20 év alattiak vannak, sok tapasztalatot ne várj. Nekem meg nem volt ilyen élményem, de szerintem ez tőletek függ - de ezt szerintem ti mint felnőtt emberek tudjátok...
3/20 anonim válasza:
Nem. A nő már most a termékenysége, szexuális vonzalma végén jár, a fiú meg még évekig aktív és vonzó marad. 1-2 évig működhet, de a nő már egy kiöregedett milf lesz, amikor a srác még mindig vonzó és ereje teljében lévő érett férfi. Max tapasztalatszerzésre jó a srácnak, esetleg felvágni, vagy szeretőnek, de komoly kapcsolatra semmiképpen se.
4/20 anonim válasza:
Miért ne ha szeretik egymást minden lehet nem számít a kor és 5 év nem nagy idő.
5/20 A kérdező kommentje:
Pedig sok 40-es nő orrba szájba kefél még, ha van kivel persze nem azok akik 20év házasságon túl vannak mert ott lapos már minden.
2013. márc. 28. 15:48
6/20 A kérdező kommentje:
6 év van köztünk nem 5 :)
2013. márc. 28. 15:49
7/20 anonim válasza:
"Pedig sok 40-es nő orrba szájba kefél még"
Az nem kétség, de egy 40 éves nő már nem vonzó szexuálisan. De vannak olyan természetellenes retardáltsággal rendelkezők, akik beindulnak rájuk. Vagy mondjuk a 60 éves palik.
8/20 anonim válasza:
azért megnézném mikor utasítasz vissza egy dögös 40-es csajt. lsd. Jennifer Aniston.
9/20 anonim válasza:
és direkt nem egy jobb képet teszek be róla:
én nő vagyok, de még én is megpuszilnám azokat a ciciket.
10/20 anonim válasza:
szerintem meg pont a 40-es fiatalos szép nők a legszebbek.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!